Anunțul oficial făcut de Pro TV după ce l-a înlăturat pe Andi Moisescu

Publicat: 04/03/2020 | 10:36

Exact atunci când nu se mai aștepta nimeni, producătorii proiectului TV ”Masked Singer România” au luat decizia de a face o schimbare extrem de importantă în echipa prezentatorilor. Andi Moisescu, vedeta trustului, cel care urma să prezinte show-ul alături de Selly, a fost înlocuit de un fost prezentator de la Kanal D, nimeni altul decât… Jorge.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a prezentat AICI toate informațiile referitoare la această înlocuire de ultim moment, iar reprezentanții Pro TV au făcut și un anunț oficial referitor la Andi Moisescu. Carismaticul prezentator și jurat al emisiunii ”Românii au succes” va aduce pe micile ecrane un nou sezon ”Apropo TV”. Emisiunea va debuta chiar pe data de 8 martie, de la ora 13.oo. De data aceasta, ca o noutate, canalul de Youtube al lui Andi Moisescu va fi… „furnizor” pentru emisiunea de pe TV. De menționat că, pe Youtube, Andi Moisescu postează materiale și interviuri ”pe larg”, iar în emisiunea ”Apropo TV” vor fi selectate doar câteva fragmente, informează paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate mai sus, prima ediție ”Apropo TV” din sezon va avea ca subiect filmul Miami Bici, cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc. Pelicula este regizată de Jesus de Cerro, regizorul serialului Vlad de la Pro TV.

Andi Moisescu, un nou sezon ”ApropoTV”

Andi Moisescu: ”Din fericire, ne-am schimbat în bine”

Olivia Steer – soția lui Andi Moisescu – s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor scandaluri pe teme medicale, fiind adepta tratamentelor homeopate, soţul ei a fost cel mai fidel susţinător. Chiar el povestea într-un interviu care este secretul relaţiei lor trainice.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei. Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a declarat Andi Moisescu în cadrul unui interviu mai vechi, potrivit click.ro.