Anunţul îngrozitor făcut de ministrul Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii Care sunt cele două noi focare de coronavirus în România: „Ne gândim la…”

Publicat: 06/04/2020 | 07:29

Veștile proaste nu se opresc! În plină pandemie de coronavirus, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru anunță că ar putea fi declarate încă două focare în două orașe de la noi din țară. Se pare că este vorba de Constanța și Brașov.

În contextul pandemiei de coronavirus, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a făcut o precizare de ultim moment. Acesta este de părere că noul coronavirus ar putea lovi grav alte două orașe, care ar putea fi declarate noi focare de Covid-19.

MESAJUL Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. „Vom învinge, iar această victorie va fi a fiecăruia dintre noi”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a precizat în cadrul unei televiziuni că focarele de coronavirus afectează, în prezent, cadrele medicale din Brașov și Constanța.

„Având în vedere afluxul de persoane care vor veni, ne așteptăm la o accelerare a acestui focar. Cele două focare sunt, în general, în zonele medicale, dar există o foarte mare probabilitate de extindere și la populație. Căderea personalului medical înseamnă efectiv o activitate limitată în acele zone și atunci trebuie luate măsuri în consecință” a explicat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, despre noile focare de coronavirus.

Un medic s-a sinucis după ce a aflat că este infectat cu coronavirus

Pandemia de coronavirus lasă în urmă, în fiecare zi, tragedii care șochează. Una dintre țările cele mai afectat de COVID-19 este Franța, iar numărul celor infectați crește îngrijorător. Sunt foarte multe decese și familii îndoliate, iar presa internațională relatează cazul medicului echipei franceze de fotbal  Stade de Reims.

Bernard González, în vârstă de 60 de ani, s-a sinucis duminică, după ce a aflat că este infectat cu noul coronavirus. Vestea a îndoliat fotbalul francez, potrivit informațiilor furnizate de ziarul Le Parisien. Medicul se afla acasă, acolo unde era izolat, împreună cu soția sa și, înainte de a recurge la acest gest extrem, a lăsat o scrisoare în care a încercat să explice legătura dintre virusul ucigaș și moartea sa.