Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, în plină pandemie de coronavirus: ”Nu ne mai căsătorim…”

Publicat: 12/04/2020 | 16:51

Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, în plină pandemie de coronavirus. Artista le-a mărturisit fanilor că nunta stabilită pe 30 aprilie nu va mai avea loc.

În contextul pandemiei de coronavirus, nunțile nu se pot face cu mai mult de opt persoane. Așa că… Vlăduța Lupău și Adrian Rus au decis să amâne nunta. Evenimentul era programat pe 30 aprilie.

Artista și fostul portar al celor de la CFR Cluj urmau să își unească destinele. Toate lucrurile au fost puse la punct, însă, din cauza pandemiei de coronavirus… planurile lor au fost date peste cap. (CITEȘTE ȘI: VLĂDUŢA LUPĂU, DECOLTEU AMEŢITOR ÎN EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ! ŢINUTA SEXY, CU CARE A FĂCUT FURORI: „SUPERBĂ”)

”Ce credeți că facem aici? ????
#StămAcasă, ne iubim și…NU ne mai căsătorim ????????‍♀️
Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020 ????
Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans ????
Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată ????????
Cu drag,
Vlăduța si Adi ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au amânat nunta

Vlăduța Lupău s-a măritat în 2019 cu fotbalistul Adrian Rus

Vlăduța s-a măritat cu fotbalistul Adrian Rus, portar la CFR Cluj în 2019. Nașii celor doi au fost Olguța Berbec, și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac. Vlăduța Lupău a purtat la nuntă două ținute speciale, moderne, fără straie tradiționale. (VEZI ȘI: FOTOGRAFIA CARE A STÂRNIT CONTROVERSE! FANII CRED CĂ ANDRA ȘI VLĂDUȚA LUPĂU SUNT RUDE)

 „Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus.

La începutul acestui an, artista mărturisea că își dorește o nuntă mare la care să invite toți prietenii. Evenimentul, însă, nu va mai avea loc la sfârșitul lunii aprilie ci în momentul în care când nu vor mai exista restricții.