Anunțul făcut de Pro TV după ce a „furat” emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1

Publicat: 27/02/2020 | 10:11

Masked Singer” este emisiunea prin care Pro TV va încerca să obțină audiențe cât mai mari, chiar dacă în lumea televiziunii s-a spus că a fost ”furată” emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1.

Emisiunea muzicală cu măști va lansa noi provocări telespectatorilor, iar un astfel de show – evident – trebuia să beneficieze și de un juriu pe măsură. Un fel de ”detectivi”, așa sunt prezentați jurații de la ”Masked Singer”, iar aceștia vor fi nume grele ale showbizului autohton. Discutăm despre Horia Brenciu, Inna, Ana Morodan și… nonconformistul Codin Maticiuc.

„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a declarat Ana Morodan, potrivit paginademedia.ro.

Codin Maticiuc: ”M-a cucerit din prima secundă”

Codin Maticiuc mărturisește că a mai fost contactat, de-a lungul timpului, pentru diferite proiecte TV, însă ”Masked Singer” l-a cucerit din prima secundă. Un proiect ”de anvergură extraordinară”, etichetează Codi9n Maticiuc viitoarea emisiune.

”Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de „detectiv” și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”, a spus Codin Maticiuc, conform sursei citate mai sus.