Anunțul făcut de o vedetă din showbiz: e însărcinată! ”Doar prietenii au știut!”

Publicat: 18/02/2020 | 19:07

Una dintre fostele membre ale trupei Trident a făcut anunțul: este însărcinată în cinci luni! Ea a dezvăluit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, că doar câțiva prieteni au știut.

Roxana a divulgat sexul bebelușului pe care-l va avea cu soțul ei, Andrei Badiu. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ A FĂCUT ANUNȚUL! UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC NUNTA CU MIHAI STOENESCU)

„Acum doi ani ne-am căsătorit, suntem bine, ne-am dorit de mult timp un copil al nostru și uite că până la urmă s-a întâmplat”, a declarat Roxana Blagu, la Pro Tv. Ea a spus că este gravidă în cinci luni și va da naștere unui băiețel. „Doar prietenii foarte apropiați au știut. Îmi doream foarte mult să devin mamă și până la urmă dorințele se împlinesc.

E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetițe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieței e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu,” a povestit Roxana. (NU RATA: FOTOGRAFIA DE LA PARIS I-A BĂGAT LA BĂNUIELI: ELENA GHEORGHE, ÎNSĂRCINATĂ? ”SOSEȘTE BEBE 3!”)

„De ziua lui Andrei nu știam ce cadou să îi fac și am făcut o petrecere surpriză unde am invitat toți prietenii lui. În dimineața aceea l-am întrebat ce și-ar dori și el mi-a răspuns că i-ar plăcea să rămân însărcinată. Uite că i s-a îndeplinit dorința. Sarcina decurge foarte bine, primele trei luni au fost cu grețuri, cu amețeli, dar acum nici nu simt că sunt însărcinată, am o stare foarte bună permanentă. Până acum am luat 5 kilograme”, a mai dezvăluit artista.