Anunțul făcut de o companie aeriană, după izbucnirea isteriei coronavirus! Este singura care face asta

Publicat: 28/02/2020 | 16:45

Companiile aeriene și-au modificat programul, după ce coronavirusul s-a răspândit aproape în toată lumea, Astfel, acestea au redus numărul zborurilor, drastic în cazul avioanelor care asigură rute din țările puternic afectate de noul virus.

Blue Air a anunțat că nu va reduce zborurile, iar pasagerii pot reprograma călătoria, gratuit, scrie zdb.ro.

Anunțul făcut de companie:

-Verificări permanente ale funcționării corecte a filtrelor de aer din avioane; filtrele HEPA din aeronavele Blue Air au performanțe similare cu ale celor folosite pentru menținerea aerului curat în sălile de operații ale spitalelor, fiind capabile să capteze peste 99,97% din microbii aerieni din aerul filtrat

-Dezinfectarea, prin nebulizare, a tuturor aeronavelor noastre. Nebulizatorul este un aparat complet automatizat care nu permite nicio eroare umană. Acesta folosește substanțe testate împotriva bacteriilor, sporilor și virusurilor, ce pătrund în absolut toate spațiile aeronavei. După 6 minute de distribuție a substanței active, avionul devine complet steril.

-Suplimentarea numărului de măști și a cantității de gel dezinfectant

-Furnizarea de șervețele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor,

-Informarea permanentă a echipajelor și a pasagerilor cu privire la modalitățile de prevenție.

Toți pasagerii care au achiziționat un zbor internațional Blue Air, cu date de călatorie între 27 februarie și 15 martie 2020 (inclusiv), către sau dinspre Bologna, Florența, Milano sau Torino, și al căror bilet a fost emis până la 27 februarie 2020 inclusiv, vor putea să iși modifice datele de călătorie în mod gratuit, o singură dată, fără plata taxei de rebooking. Pasagerii vor achita numai diferența de tarif, acolo unde este cazul.