Anunțul făcut de Ministrul Transporturilor! Ce măsuri s-au luat în privința călătoriilor cu trenul

Publicat: 13/04/2020 | 17:04

Anunțul făcut de Ministrul Transporturilor! Ce măsuri s-au luat în privința călătoriilor cu trenul. Toți românii trebuie să fie la curent.

CFR Călători a suplimentat numărul de vagoane în această perioadă, iar pentru asigurarea distanţei sociale în trenuri se aplică regula un loc liber, un loc ocupat, inclusiv pentru vagoanele de dormit şi cuşete. (CITEȘTE ȘI: COȘMARUL TRĂIT DE O TÂNĂRĂ DE 25 DE ANI. ȘI-A PIERDUT MAMA ȘI BUNICA ÎN ACEEAȘI ZI, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

”Cetăţenii care sunt nevoiţi să circule, să se deplaseze în această perioadă, trebuie să ştie: în primul rând, noi am adaptat mersul de tren la condiţiile de circulaţie impuse prin ordonanţele militare. În al doilea rând, prin asigurarea distanţei sociale în trenuri, aplicăm regula un loc liber, un loc ocupat, inclusiv pentru vagoanele de dormit şi cuşete.

De asemenea, am suplimentat numărul de vagoane în această perioadă. Am trecut la verificarea biletelor de către personalul de tren prin verificarea vizuală a acestora, păstrând astfel distanţa între personalul de tren şi călători”, a menţionat Lucian Bode.

Totodată, Lucian Bode a precizat că, pe lângă personalul de tren, există şi poliția de transport feroviar.

„Nu vreau să cred că românii se deplasează în această perioadă, numai de dragul de a se deplasa”, a mai menţionat Lucian Bode.