Anunțul făcut de Ministrul Transporturilor. Când vor putea călători bucureștenii cu metroul pe Magistrala M5-Drumul Taberei-Eroilor

Publicat: 16/04/2020 | 17:19

Anunțul făcut de Ministrul Transporturilor. Când vor putea călători bucureștenii cu metroul pe Magistrala M5-Drumul Taberei-Eroilor.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a anunțat că lucrările la Magistrala M5-Drumul Taberei-Eroilor sunt în linie dreaptă și începând cu data de 30 iunie, călătorii vor putea folosi metroul pe această rută. (CITEȘTE ȘI: ANUNŢUL SURPRINZĂTOR AL CERCETĂTORILOR STRĂINI! DE CE ROMÂNII SUNT MAI REZISTENŢI LA CORONAVIRUS. CEA MAI RECENTĂ DESCOPERIRE)

„M-am asigurat, împreună cu premierul Ludovic Orban, în vizita de astăzi (joi, n.r.) de pe şantier că apelul meu lansat către antreprenori a fost înţeles şi lucrările avansează conform graficului. Termenul de 30 iunie rămâne un termen asumat de către antreprenor pentru punerea în circulaţie cu călători a acestei magistrale de metrou! Este o investiţie mult aşteptată de către bucureşteni, care trebuie finalizată conform angajamentelor. Investiţiile continuă pentru că doar aşa putem reporni motoarele economiei, încetinite de criza provocată de pandemia Covid-19”, a scris ministrul joi, pe pagina sa de Facebook.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei, va avea aproape 7 kilometri lungime şi este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2).