Anunțul făcut de Majda Aboulumosha, după ce colegul ei de platou, Andrei Ștefănescu, a fost infectat cu COVID-19: „Am sunat la DSPB sa anunț și voi urma toate procedurile legale recomandate.”

Publicat: 19/06/2020 | 14:21

Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars și implicit concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva!” – devenită punct de anchetă epidemiologică – a confirmat aseară faptul că este infectat cu noul coronavirus. Astăzi, colega acestuia de platou, Majda Aboulumosha, și-a anunțat prietenii pe internet că a intrat în autoizolare.

Joi seară, într-o intervenție în direct la Antena 3, Andrei Ștefănescu a vorbit despre rezultatul pozitiv pe care l-a primit la noul coronavirus.

„Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”. Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă.”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

CITEȘTE ȘI: Un preot din Onești și-a anunțat enoriașii pe internet că a fost confirmat cu COVID-19. El a fost internat la spital

Vineri, colega acestuia de platou la emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, Majda Aboulumosha, a scris un mesaj pe contul de socializare, prin care își anunță fanii că s-a autoizolat și urmează toate regulile impuse de Direcția de Sănătate Publica București.

„Vreau sa va mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-ați trimis sa vedeți cum ma simt . Au contat foarte mult și imi pare rău dacă nu am apucat sa răspund tuturor.
Sunt bine! Sunt in izolare, nu ies din casa. Am sunat la DSPB sa anunț și voi urma toate procedurile legale recomandate.
Faptul ca m-ați întrebat dacă sunt bine sau am nevoie de ceva a contat enorm pentru mine .
Aveți grija de voi și de sănătatea voastră ♥️????”, a transmis Majda pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat cine sunt agresorii lui Jador și Mario Fresh! Mai mulți tineri din Gorj au fost chemați la audieri

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus și sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Emisiunea „Te cunosc de undeva!” unde aceștia au filmat în ultimele săptămâni a fost suspendată momentan. Anunțul a fost făcut astăzi de postul Antena 1.