Anunțul făcut de Loteria Română, în plină epidemie de coronavirus: ”Începând de astăzi…”

Publicat: 18/03/2020 | 14:35

Loteria Română a făcut un anunț important, în plină epidemie de coronavirus. Pentru prevenirea răspândirii virusului ucigaș, activitatea agenților Loto este supendată temporar.

”Începând de astăzi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Prin urmare, începând de astăzi, agențiile LOTO sunt închise. Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19.03.2020, facem precizarea că aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc.

Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii casierie resedința de județ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei http://nub.ro/eb9 . De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plăți de luni până joi în intervalul 8:30-14:00 și vineri în intervalul 8:30-13:00, în conformitate cu plafoanele stabilite și comunicate pe site-ul nostru”, se arată într-un comunicat pe Facebook.