Anunțul făcut de Gabriela Firea! Ce se va întâmpla cu unele mijloace de transport în comun

Publicat: 31/03/2020 | 16:14

Anunțul făcut de Gabriela Firea! Ce se va întâmpla cu unele mijloace de transport în comun. 

STB reduce cu până la 40% numărul mijloacelor de transport în comun din București și va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar și în concordanță cu gradul de încărcare a vehiculelor, astfel încât cetățenii să călătorească în condiții în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ROMÂNIA. AU FOST CONFIRMATE ÎNCĂ TREI DECESE DIN CAUZA COVID-19)

”Am mai facut o reducere de 25%, la debutul starii de urgenta, acum reducem cu inca 15%, ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2. Parcul programat pentru weekend nu se modifică. Le multumesc calatorilor pentru intelegere si angajatilor STB care sunt la datorie si pe vreme de pandemie”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Noul program, cu orarul de trecere prin stații pentru fiecare linie, va fi disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziție un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomandă utilizarea aplicației InfoTB (Info Transport București).

Totodată, STB SA anunță că va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanțe care distrug virusurile (pe bază de clor) și va menține eforturile de igienizare a acestora și a stațiilor de tramvai.