Anunțul făcut de familia Alexandrei Măceșanu, în plină pandemie de coronavirus: ”Să nu creadă interlopii din poliție și oraș că…”

Publicat: 28/03/2020 | 18:21

Anunțul făcut de familia Alexandrei Măceșanu, în plină pandemie de coronavirus. Rudele tinerei nu au uitat de ancheta, care a fost amânată.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o și-a strigat, din nou, durerea pe Facebook, în plină pandemie de coronavirus. Familia Alexandrei Măceșanu nu a uitat că ancheta a fost amânată de către autorități pentru moment. (CITEȘTE ȘI: AVEM INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE GHEORGHE DINCĂ! SUNT DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE AGRESIUNILE LA CARE AR FI FOST SUPUS MONSTRUL DIN CARACAL)

“«Moartea ne omoară o singură dată, frica de moarte ne omoară în fiecare zi» (H. de Balzac). Curaj dragi români! Precauție, atenție, responsabilitate, dar nu depresie, teamă, disperare! Echilibru și iubire în familie și față de toți cei care suferă! P.S.: Am purtat tricolorul țării mele și la nunta mea! Aveți încredere că împreună vom învinge toate greutățile! Să nu creadă interlopii din poliție și oraș că am uitat de Câmpulung sau de Caracal!”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe contul său de Facebook.

Procesul în cazul lui Gheorghe Dincă poate să înceapă. Magistrații Tribunalului Olt au constat că rechizitoriul este legal. De asemenea, magistrații i-au respins cerea lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, de a fi eliberat și plasat în arest la domiciliu: ”Respinge cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a controlului judiciar sau cu masura preventiva a arestului la domiciliu, formulata de inculpatul RISIPITEANU STEFAN”.

Magistrații au decis ca cei doi să rămână în arest preventiv, însă inculpații nu au fost duși la instanță, așa cum s-ar fi întâmplat în mod normal, ci au fost audiați prin videoconferință din cauza pandemiei de coronavirus. (VEZI ȘI: CAZUL CARACAL, TRAS LA INDIGO. O FETIȚĂ RĂPITĂ CA ALEXANDRA MĂCEȘANU ȘI LUIZA MELENCU A FOST GĂSITĂ ÎN RUSIA!)

Ancheta, însă, a fost lăsată în așteptare tot din cauza pandemiei de coronavirus.