Anunțul făcut de Doina, prietena Vulpiței: ”În curând vor fi patru!”

Publicat: 20/04/2021 | 16:42

Veronica Stegaru, cunoscută dreăt Vulpița, după aparițiile la TV, mai are puțin până când va deveni mama pentru a doua oară. Prietena ei, Doina, a făcut un anunț, pe Instagram, iar fanii Veronicăi și ai lui Viorel, soțul ei, sunt nerăbdători.

Doina a scris: ”În curând vor fi patru”, semn că Vulpița numără zilele până când va naște. Chiar luna aceasta va avea loc fericitul eveniment pe care Doina Stina l-a anunțat, cu bucurie în suflet. Tot ea a vorbit pe video call cu soții Stegaru. La rândul său, Vulpița a redistribuit postarea în contul său. (CITEȘTE ȘI: CE FACE VULPIȚA CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE A NAȘTE! FANII EI AU APLAUDAT-O)

De altfel, Vulpița și Viorel au demarat deja pregătirle pentru a-l primi cum se cuvine pe Radu, a doua minune din viața lor. Viorel Stegaru s-a angajat la o firmă de curățenie, unde câștigă în jur de 2.000 – 2.500 de lei pe lună, astfel că va avea un venit pentru a se putea ocupa de traiul decent al familiei care se va mări în această lună. ”Vă dau o veste bună, astăzi am luat și eu salariul pe prima lună lucrată și cam într-o oră, o oră și jumătate plec, să-mi văd și eu fata. O să stau vreo 3 săptămâni cu fata, după care revin înapoi la muncă. Veronica trebuie să vină și ea să-și facă un control la doctor, să vedem cum mai decurge sarcina”, a povestit Viorel Stegaru într-un filmuleț postat pe canalul de Youtube.

Vulpița și Viorel s-au retras la Blăgești, după ce au dispărut din lumina reflectoarelor

Veronica Stegaru avea să devină vedetă la TV după o telenovela a vieții ei alături de Viorel. Avea să fie pusă la zid, la un moment dat, după ce au apărut imagini cu ea și cu un tânăr făcând sex. Mai mult, s-a zvonit că Viorel nu ar fi tatăl fetiței. De asemenea, părinții lui Viorel Stegaru au venit cu fel și fel de acuzații la adresa nurorii lor. (NU RATA: VULPIȚA ȘI-A LUAT ROLUL DE MAMĂ ÎN SERIOS! IMAGINI EMOȚIONANTE ALĂTURI DE FIICA EI)

Nu e mai puțin adevărat că Vulpița și Viorel aveau să se lanseze și în muzică, lansând câteva piese de succes cu milioane de vizualizări pe YouTube. Vulpița și Viorel au luat tot felul de cursuri, au mers în vizită la Parlament, au încercat tot felul de locuri de muncă, s-au descurcat în București cu 50 de lei, au luat lecții de română.

Sursa foto: Instagram