Anunțul făcut de CFR: trenuri direct spre mare de 1 Mai și de Paște

Publicat: 19/04/2021 | 17:11

Este anunțul pe care-l așteptau românii: CFR va introduce trenuri direct la mare! Totul pentru minivacanța de Paște și de 1 Mai. De asemenea, compania a mai anunțat că garniturile care vor merge spre destinații solicitate vor avea vagoane suplimentare.

CFR Călători va sigura, în perioada 30 aprilie – 4 mai, în plus față de trenurile existente în programele de circulație, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. A fost anunțul companiei, potrivit Mediafax. (CITEȘTE ȘI: SE RENUNȚĂ LA UNELE RESTRICȚII, DE PAȘTE, ÎN BUCUREȘTI? ANUNȚUL FĂCUT CHIAR DE PREFECTUL CAPITALEI)

Anunțul făcut de CFR: trenuri direct spre mare de 1 Mai și de Paște

Iar pe rutele spre cele mai solicitate și căutate destinații turistice, trenurile vor avea vagoane suplimentare de tip cușetă, de dormit și vagoane clasă. Totodată, trenul ce face legătura Iași – Suceava – Mangalia avea în compunerea sa vagoane cușetă. (NU RATA: CARE SUNT RESTRICȚIILE ÎN PERIOADA DE PAȘTE 2021. CUI I SE PERMITE CIRCULAȚIA ÎN NOAPTEA DINTRE 1 ȘI 2 MAI)

Tot în acest sens, CFR Călători îi sfătuiește pe pasageri să își planifice din timp călătoria. Cu o recomandare, pasagerii să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp biletele, care pot fi cumpărate cu anticipat online, de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați.

Sursa foto: pixabay.com