Anunțul emoționant al Adelei, femeia care se luptă în instanță cu fostul iubit miliardar: ”E testamentul meu!” Are un copil grav bolnav

Publicat: 03/04/2020 | 14:17

CANCAN.RO a dezvăluit, în decursul a mai bine de un an, disputele în instanță pe care le poartă fostul manechin și celebrul miliardar! Bărbatului i se cere pensia alimentară pentru Davis, copilul celor doi care este bolnav de Sindromul Dravet.

Este vorba despre Adela Chirică, fostul fotomodel, și Nicolae Sota, un cunoscut miliardar de pe plaiurile mioritice. Adela l-a acționat în judecată pe cel care i-a fost iubit, două procese, unul pentru pensia alimentară, altul, pentru taxa școlară de 2.000 de lei lunar a lui Davis. Dincolo de lupta în instanță, Adela, care este și președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, și-a propus să scrie o carte despre viața ei și a lui Davis, iar acum a făcut anunțul: ”Am promis, și eu întotdeauna îmi țin promisiunile!” S-a apucat, deci, de treabă! (CITEȘTE ȘI: MESAJUL CUTREMURĂTOR AL ADELEI CHIRICĂ: ”SE VA DECIDE SOARTA COPILULUI MEU! DOAMNE FEREȘTE SĂ AJUNG EU SĂ…” + DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE FOSTUL IUBIT MILIARDAR)

”One Day…trebuia să o fac și p’asta.

Doar am promis, și eu întotdeauna îmi țin promisiunile.

Davis este cel mai fericit că, in sfârșit, „mama scrie o carte adevărată, despre viața noastră toată”.

El scrie demult cărți pentru copii.

MILIARDARUL NU I-A MAI PLĂTIT ȘCOALA FIULUI SĂU GRAV BOLNAV, IAR INSTANȚA I-A DAT DREPTATE. CE A DECIS MAMA COPILULUI

Așa că i-am promis că, atunci când cartea mea e gata, vom găsi fonduri și vom publica și cartea mea și una dintre cărțile lui. Pentru că noi suntem UN PACHET.

Și cărțile noastre vor fi la fel.

Așa că… vă anunț oficial că, da, scriu în sfârșit cartea vieții mele.

Știu că voi plânge, voi și râde uneori, de prea puține ori… știu că va fi cea mai grea terapie de până acum pentru mine.

Știu că multă lume așteaptă această carte la fel cum știu și că pentru alții e cea mai proastă veste…

Însă este tot ce îi pot lăsa lui Davis.. Eu nu-s miliardară fară venituri, însă veniturile mele nu îi pot asigura lui viața de care are atâta nevoie.

Însa îi va rămâne o carte din care el va ști exact cine a fost mama lui și ce a făcut în viața asta.

REACȚII DEVASTATOARE DUPĂ CE CANCAN.RO A DEZVĂLUIT TOTUL: ”FĂRĂ MILĂ PENTRU AȘA MILIARDARI!” CE S-A ÎNTÂMPLAT ȘI DESPRE CINE E VORBA

E „testamentul” meu.

Și sper să fie o carte pentru toate mamele singure, pentru mamele care își cresc copiii abandonați de tați, pentru mamele speciale cu puiuți speciali.

Un sprijin pentru toate femeile care, noaptea, nu au pe umărul cui să plângă si care nu știu cum vor face față unei alte zi.

Sprijin pentru toate femeile care așteaptă acea „ONE DAY”… în care viața, Dumnezeu și soarele să-si amintească și de ele.

„Mami scrie o carte. O carte adevărată, despre viața noastră!!!”

Acum e oficial!”, este anunțul Adelei Chirică.