Anunțul de ultimă oră făcut de Andra: ”Vina mea!” / ”Doamneeee…”

Publicat: 18/02/2020 | 19:30

Andra a făcut anunțul în urmă cu o zi: ”Vina mea!” Este vorba despre piesa pe care o va scoate cât de curând, iar în prima zi a acestei săptămâni a urcat pe Instagram începutul melodiei. Care sună emoționant!

De altfel, fanii i-au răspuns îndrăgitei cântărețe și sunt nerăbdători să asculte piesa ”Vina mea”. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUŞIT ANDRA SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME! „NU ŢIN UN REGIM DRACONIC PROPRIU-ZIS ”)

”Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți.

Pentru cei care au făcut tot ce au putut pentru o relație, dar nu a fost suficient. Pentru cei care încă nu s-au vindecat, dar încă mai speră. Vor reuși într-o zi să iubească din nou. Pentru voi! “Vina mea””, a scris Andra în dreptul clipului de câteva secunde. Dar care i-a acaparat pe prietenii virtuali ai vedetei. (VEZI AICI: ANDRA, UN NOU PROIECT ALĂTURI DE ADRIAN NARTEA DIN SERIALUL „VLAD”)

”Vai, cât de fain… abia aștept”, ”Nu mai pot aștepta, e minunată”, Doamneee, abia așteeeeept”, ” Sigur va avea mult succes această melodie. Abia aștept să o ascult”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor Andrei.