Anunț șocant! Un preot din Argeș și-a pus mașina Audi Q7 la vânzare pe pagina de Facebook a parohiei! Câți bani cere pe autoturismul de teren

Publicat: 05/04/2020 | 10:22

Credincioșii unei parohii din Argeș au fost surprinși atunci când pe rețeaua de socializare dedicată bisericii printre rugăciuni și sfaturi duhovnicești au descoperit și un anunț de vânzare al uni mașini, postat chiar de un preot.

Preotul din Argeș și-a pus mașina la vânzare pe un site de anunțuri, dar și pe pagina de Facebook a bisericii pe care o păstorește. Marin Mateescu este deținătorul unui Audi Q7 echipat cu toate dotările. (CITEȘTE ȘI: SILVIU BIRIȘ, REVOLTAT DE DECIZIA AUTORITĂȚILOR! MESAJUL CONTROVERSAT PE CARE L-A TRANSMIS: „VĂ FACEȚI PĂRTAȘI LA MOARTEA UNUI POPOR”)

Când au văzut postarea de pe pagina de Facebook a parohiei, mulți dintre credincioși au fost revoltați, iar alții doar s-au amuzat copios, înțelegând că dacă preotul vrea să vândă mașina, anunțul trebuie să ajungă la cât mai multă lume.

„11.500 euro, negociabil”

Odată ce a decis să își vândă mașina, preotul s-a asigurat că anunțul este unul clar și detaliat, care să aducă destul de repede un cumpărător, poate chiar din rândul enoriașilor. (VEZI ȘI: ESTE INCREDIBIL CE VOR SĂ FACĂ PREOȚII DIN BOTOȘANI ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. DE CE ÎI CHEAMĂ PE LOCUITORI LA RUGĂCIUNE)

„Autoturism de teren Audi Q7 2008, 11.500 euro negociabil. 3.0 V8 Diesel 230 cai putere;Cutie automată; Tracțiune integrala; Unic proprietar pe carte. Km reali :268000,ce se pot verifica. Mașina este achiziționată la 0 km din Germania. Mașina are istoric complet de service la Audi. DOTĂRI EXTRA MONTATE PE MAȘINĂ: Chit tuning (grila masca + extensii aripi + eleron pavilion) – IB HER DESIGN. Distantiere roti – EIBACH. Bullbar (fata+spate) + praguri laterale – INOX ITALIA. Alarma VIPER (pornire motor din telecomanda+senzor de perimetru+inchidere si deschidere geamuri+atentionare usa ramasa deschisa)”,  se arată în anunțul postat de preotul Mateescu.

Pe lângă viața bisericească, preotul pare că are grijă ca nici în cea pământească să nu îi lipsească nimic. Se pare că, ultima sa vacanță a fost una exotică, în Dubai, la sfârșitul lunii ianuarie.