Anunț oficial! Ce se întâmplă cu grila Kanal D în contextul pandemiei de coronavirus

Publicat: 23/03/2020 | 08:23

Din cauza pandemiei de coronavirus, Kanal D a decis să restrângă anumite activități ale postului de televiziune. Totuși, fluxul difuzărilor în grilă nu va fi afectat.

VEZI AICI: CUM ARATĂ PÂNĂ ACUM LUCRĂRILE LA INSTALAREA SPITALULUI DE NIVEL ROL 2 LA INSTITUTUL „ANA ASLAN”! FOTO

Astfel, emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată, din această săptămână, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, iar în fiecare joi, de la 22:00, telespectatorii pot viziona filme românești apreciate de publicul larg, și în fiecare vineri, de la aceeași oră, show-ul “Vulturii de noapte”.

Este posibil să apară și alte modificări, dar acestea vor fi comunicate la momentul respectiv, când totul este oficial. De precizat că toate departamentele Kanal D sunt funcționale, o serie de echipe lucrând de acasă, în contextul în care tehnologia permite acest lucru.

NU RATA: UN MEDIC DE LA SPITALUL JUDEȚEAN COVASNA A FOST DEPISTAT POZITIV LA CORONAVIRUS: ”VOR FI PRELEVATE PROBE DE LA PERSOANELE CU CARE A INTRAT ÎN CONTACT”

Știrile Kanal D vor fi difuzate de la 12:00 și de la 19:00 în timpul săptămânii și de la 12:00 și 18:00 în weekend.

„Traversam un context in care este nevoie, in toate aspectele activitatilor noastre, de informare corecta, echilibru si umanitate. Prin actiuni responsabile si respectand recomandarile autoritatilor, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila. Vom spriji, prin informatii la zi, din surse oficiale, fara exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depasirea acestei situatii sensibile”, a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.