Anunţ important pentru toţi fanii Survivor! Ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D, după ce coronavirusul a ajuns şi în Republica Dominicană

Publicat: 27/03/2020 | 17:18

Anunț important pentru fanii competiției ”Survivor România”, difuzat pe Kanal D. Filmările continuă în Republica Dominicană, deși de curând autoritățile au declarat Stare de Urgență și acolo.

Până la acest moment, au fost înregistrate 581 cazuri de infecție cu noul coronavirus și 10 decese în țara insulară din America de Nord.

Potrivit Paginademedia.ro, filmările la competiția ce are loc în Republica Dominicană nu vor fi oprite momentan.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat după ce au semnat un contract! Clauzele cu care se vor amenda unul pe celălalt

Reality show-ul postului Dogan a luat startul în luna ianuarie, iar regimul de producție este următorul: distanța dintre ziua de filmare și momentul în care respectivele momente ajung pe post este de aproximativ două zile. Ceea ce înseamnă că o suspendare a filmărilor ar  elimina emisiunea din grilă pentru o perioadă. Show-ul este difuzat sămbătă, duminică, luni și marți, de la ora 20:00.

În această perioadă, majoritatea posturilor de televiziune au fost nevoite să-și suspende anumite producții din cauza epidemiei de Covid-19. Producții precum serialul Vlad, emisiunea Imperiul Leilor (Pro TV) sau emisiunea lui Dan Negru, Next Star (Antena 1).

CITEȘTE ȘI: Cu ce probleme se confruntă actrița Diana Sar, din serialul Vlad, produs de Pro TV