Anunț important făcut de Familia Regală. Anul acesta au fost anulate tradiționalele evenimente de pe 10 mai

Publicat: 08/05/2020 | 16:00

Tradiționalele evenimente din data de 10 mai care machează Ziua Regalității au fost anulate în acest an. În schimb, custodele Coroanei, Margareta, va susține duminică un comunicat adresat tuturor românilor, a anunțat Casa Regală.

„În împrejurările actuale, Casa Majestăţii Sale Custodele Coroanei nu va mai organiza evenimentele tradiţionale cu prilejul sărbătorii naţionale de 10 Mai. Astfel, nu vor mai avea loc depunerea de flori şi ceremonialul militar de la Statuia Regelui Carol I, nici sărbătoarea populară ‘Garden Party’ de la Palatul Elisabeta, la care participau, anual, mii de invitaţi din toate judeţele ţării şi din Republica Moldova. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va transmite, duminică, un mesaj tuturor românilor cu ocazia sărbătorii naţionale de 10 Mai”, informează, vineri, Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei într-un comunicat transmis AGERPRES.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT. Moarte cumplită pentru un muncitor pe un șantier din Cluj în timp ce încărca

În memoria fondatorului dinastiei naţionale şi al statului modern român, un reprezentant al Casei Majestăţii Sale va depune, în mod simbolic, în aceeaşi zi, o coroană de flori la statuia Regelui Carol I din Piaţa Palatului Regal.

CITEȘTE ȘI: VIRAL. Celebrii dansatori africani cu sicriul, avertisment pentru lumea întreagă:

De asemenea, reprezentantul Casei Majestăţii Sale va depune flori şi la bustul Regelui Mihai I din Piaţeta Regelui, mai informează sursa citată.