Anunț important despre matinalul de la Antena 1! Dani Oțil: “Nu știm ce ne rezervă 2021, tocmai de aceea, am apăsat pedala de accelerație foarte tare”

Publicat: 08/01/2021 | 22:21

E oficial! “Neatza cu Răzvan și Dani”, îndrăgitul matinal de la Antena 1, revine în grila de programe, potrivit unui comunicat oferit publicității de producători. Întors de curând din vacanța petrecută în Maldive alături de logodnica lui, Dani Oțil a făcut declarații despre noul sezon al emisiunii pe care o moderează împreună cu bunul său prieten, Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Dani Oțil revin în grila de programe de la Antena 1

Conform informațiilor apărute în presă, cea mai matinală gașcă revine de luni, 11 ianuarie, cu un sezon fresh de “Neatza”. Desigur, tradiția nu s-a schimbat: matinalul va rula la Antena 1 în fiecare dimineață de luni până vineri, de la ora 08:00. Alături de Ramona Olaru și Florin Ristei, îndrăgiții prezentatori sunt pregătiți să aducă în platou cei mai tari invitați, cu povești inspiraționale și cele mai fierbinți subiecte ale momentului.

“A fost o vacanță pe care o așteptam de multă vreme, mă gândeam la ea de prin aprilie-mai. În vară am fost puțin mai reticent și am zis să nu ne deplasăm foarte mult. Acum, în iarnă, cu teste și toate măsurile de siguranță impuse am hotărât să zburăm un pic mai mult, până în Maldive. Am stat la soare, sub apă, am sărbătorit Revelionul pe malul oceanului, fără să stăm foarte târziu pentru că a doua zi aveam scufundări. Am trăit vacanța aceasta cu siguranță mai intens decât am făcut-o în ultimii zece ani, pentru că după 2020 am învățat că fiecare zi petrecută undeva pe planetă trebuie prețuită altfel, nu cum o făceam în ultimii ani.

Nu știm ce ne rezervă 2021, tocmai de aceea, am apăsat pedala de accelerație foarte tare. Dar, în ultimele zile mi s-a făcut dor de «Neatza»! Văzând reluările, mi s-a făcut dor de multe lucruri și ce am descoperit acum, de când sunt acasă în vacanță, este că eu chiar nu am ce să fac dimineața acasă! Dacă aș fi un miliardar excentric cred că m-aș plictisi de moarte dacă nu aș avea «Neatza». Deci, viitorul miliardar excentric se întoarce la muncă de luni!”, a declarat Dani Oțil pentru publicația a1.ro.

Nu rata: Fotografia care a incendiat Instagramul! Ce au putut face Dani Oțil și logodnica lui pe plajă în Maldive! Mircea Badea nu a mai rezistat

Anunțul a fost făcut și pe pagina oficială de Instagram prin intermediul unei fotografii în care apare doar Răzvan Simion, după cum puteți observa în postarea de mai jos. “Haideți odată, că ne este dor de voi!” și “Wooow, ce tare aștept cu nerăbdare să vă vedem! Am văzut chiar și reluările cu voi, sunteți minunați!” sunt două dintre comentariile lăsate de fanii prezentatorilor.

Citește și: EXCLUSIV | Răzvan Simion, la prima ceartă cu noua iubită. Am aflat cum au decurs “ostilitățile” după ce s-au cazat împreună la pensiune. “A stat bosumflată”

Reporterii de la “Neatza cu Răzvan și Dani” sunt pregătiți cu cele mai noi informații legate de vreme, trafic, învățământ sau criza epidemiologică, în timp ce Simona Dragomir și cei mai cunoscuți medici români vor oferi sfaturi pentru sănătate. Ruxandra Luca și invitații săi, experți în parenting, vor veni în ajutorul părinților, iar dacă Bianca Nuțu va analiza zilnic harta astrală, Adrian Măniuțiu va monitoriza zona financiară și fluctuațiile de pe piața locurilor de muncă în acest an. În plus, în fiecare luni, consultantul în frumusețe Diana Baicu oferă soluții rapide și practice pentru a arăta fresh în fiecare zi, în timp ce Vlăduț și Nicolai Tand vor face diminețile mai savuroase și aromate.