Antrenorii momentului în România, băgați ”în ședință tehnico-tactică” de soții!

Publicat: 23/06/2021 | 23:22

Mirel Rădoi, Cosmin Olăroiu și Daniel Oprița au socializat la un pahar cu vin, pe o terasă de cinci stele aflată în parcul Herăstrău. Pe scurt, antrenorii momentului în România au fost băgați “în ședință tehnico-tactică” de soții. Rafinatele doamne s-au axat pe șampanie, în timp ce partenerii lor pe șpriț. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la reunirea celor mai în vogă tehnicieni de pe plaiurile mioritice.

Foști fotbaliști cu performanțe remarcabile, în prezent antrenori cu performanțe în palmares. Aici îi nominalizăm pe Mirel Rădoi, Cosmin Olăroiu și Daniel Oprița. Ei sunt, practic, doar trei dintre protagoniștii excelentului parcurs european al Stelei din 2006, când roș-albaștrii au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA. La momentul respectiv, actualul selecționer al echipei naționale și cel care tocmai a reușit să promoveze CSA în Liga 2 se aflau pe teren.

Soția lui Mirel Rădoi, în centrul atenției

Pe bancă era Cosmin Olăroiu. Nu avea cum să nu se lege o prietenie între cei trei și familiile lor, având în vedere prin ce au trecut în urmă cu mai mulți ani. Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe antrenori și partenerele lor de viață pe o terasă selectă din Capitală, la o mică “sesiune” de socializare. Îmbrăcată lejer, dar, în același timp, elegant, “echipa” s-a reunit pentru a o sărbători corespunzător pe Viviana, soția lui Mirel Rădoi, care a împlinit o frumoasă vârstă.

Antrenorii momentului în România, la aceeași masă

(VEZI AICI: SELECȚIONERUL ROMÂNIEI A “INSPECTAT” BENTLEY-UL DE UN SFERT DE MILION € AL SOȚIEI ȘI…)

Antrenorii momentului în România s-au răcorit la “umbra” unui șpriț, în timp ce doamnele lor au optat pentru șampanie fină. La masă, atmosfera a fost una relaxată, așa cum era de așteptat. Băgați “în ședință tehnico-tactică” de soții, Mirel Rădoi, Cosmin Olăroiu și Daniel Oprița au profitat din plin de fiecare minut, când au avut ocazia, să discute despre fotbal. De semnalat că toată lumea prezentă a fost super-discretă, alegând să nu iasă cu nimic în evidență.

Au stat la mese separate

În local, cunoscuții antrenori, partenerele lor de viață și ceilalți invitați au petrecut în jur de trei ore, timp suficient să-și reîncarce bateriile și să se relaxeze. Chiar dacă la mese separate, domnii și partenerele lor au avut parte de o zi minunată, pe care, cu siguranță, nu o vor uita prea curând. Fără doar și poate selecționerul echipei naționale s-a ocupat de nota de plată, având în vedere că soția lui, Viviana, își serba ziua de naștere.

Antrenorii momentului în România au stat la o masă separată față de doamnele lor

(NU RATA: LA 46 DE ANI, SOŢIA ”ŞEICULUI” FACE FURORI LA BUCUREŞTI!)

Antrenori de succes

De precizat că Mirel Rădoi, Cosmin Olăroiu și Daniel Oprița sunt toți antrenori pe val. Primul este selecționerul echipei naționale, al doilea este cel mai bogat tehnician din România, grație performanțelor pe care le-a reușit pe banca grupărilor din Asia pe care le-a antrenat. Cel din urmă este la început de drum, dar a reușit să promoveze cu CSA Steaua în Liga 2, motiv pentru care i s-a reînnoit contractul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.