Antonia, umilită de un bărbat în public. Cum a reacționat iubita lui Alex Velea

Publicat: 06/12/2019 | 09:42

Din fața televizorului sau din spatele ecranului unui smartphone sau al unui calculator, viața vedetelor de la noi, dar și a celor de peste hotare pare una de basm. În realitate, nu este deloc așa! Unele dintre ele se confruntă cu probleme grave sau trăiesc experiențe dificile. Este și cazul cântăreței Antonia, care a fost umilită de un bărbat în public. Totul s-a petrecut recent, iar iubita lui Alex Velea nu s-a lăsat intimidată și a răspuns provocării individului.

Citește și: Antonia, declarații cu lacrimi în ochi despre Alex Velea, plecat în show-ul Asia Express: “Îmi este greu fără el și…”

Antonia, umilită de un bărbat în public

Deși are trei copii minunați, care îi ocupă mult timp, un iubit extrem de atent, o carieră frumoasă și este implicată în multe proiecte, Antonia se numără printre vedetele de la noi care citesc mesajele sau comentariile lăsate de internauți la postările sale. De altfel, într-un interviu demențial acordat în urmă cu nici două luni, ea a mărturisit că își petrece mult timp stând pe telefon și că nu ar putea să stea prea mult timp fără el.

Recent, unul dintre bărbații care o urmăresc pe Antonia pe Instagram i-a lăsat un mesaj umilitor… Acesta i-a scris: “Ar fi culmea să fii și frumoasă, și deșteaptă”. Chiar dacă nu este prima dată când este victima răutăților bărbaților și nu numai, după cum chiar artista a mărturisit, ea a fost destul de deranjată de gestul internautului și a decis să facă totul public. Poate astfel… unii dintre oameni vor învăța ceva din această situație. Așa că, iubita lui Alex Velea a făcut o captură la comentariul lăsat de internaut și a postat imaginea pe Instagram Stories, iar pe poză a scris cu roșu: “Un exemplu din multe pentru mine, referitor la BULLYING-UL ONLINE”.

Citește și: Incredibil! Câți bani primește Antonia ca să zâmbească frumos la un eveniment. Suma e mai mare decât cea pe care unii artișit o primesc pentru un concert

Anul trecut, Antonia a ocupat un loc fruntaș în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Frumoasa româncă s-a clasat pe locul 8, o poziție deloc de neglijat având în vedere că a subclasat celebrități internaționale a căror faimă este cunoscută pe întreg mapamondul.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.