Antonia, ținuta cu care a încins imaginația bărbaților. Artista a „uitat” de lenjeria intimă

Publicat: 03/01/2021 | 10:27

 

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar artista este conștientă de acest lucru. Tocmai de aceea nu se ferește să-și arate trupul bine lucrat la sală, ori de câte ori are ocazia. De Revelion, cântăreața a mai bifat prima apariție sexy de anul acesta. Artista a optat pentru o rochie neagră, mulată la care a „uitat” să pună lenjeria intimă. 

Noaptea dintre ani a fost un bun prilej pentru Antonia pentru a-și etala silueta de mămică. Artista a optat pentru o rochie lungă, neagră cu câteva detalii aurii, în lateral care lăsau să se vadă că nu poartă lenjerie intimă. Cu siguranță, iubita lui Velea a reușit să închingă imaginația bărbaților și invidia femeilor. Căci la cât de bine arată Antonia, nici n-ai zice că e mămică de trei copilași. Dovada faptului că apariția ei nu a trecut neobservată o stau like-urile primite. Fotografia a strâns peste 90.000 de like-uri.

 

Antonia evită să mănânce grăsimi

Întrebată foarte des ce face pentru a-și menține silueta, Antonia a răspuns acum câteva luni, pentru VIVA!.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”,spunea artista.

Antonia crede că o dietă echilibrată poate ajuta pe oricine să ajungă la silueta dorită: „Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”.

Vedeta a explicat, însă, ca face o greșeală pe care o fac multe femei: adoarme fără să se demachieze, lucru care nu este deloc benefic pentru ten.

„Trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea, și mama, dar ăsta e adevărul. Nu e ok, dar se mai întâmplă”, s-a confesat iubita lui Velea.