Antonia taie și spânzură! Artista a răbufnit pe Instagram

Publicat: 16/01/2020 | 17:52

Antonia taie și spânzură! Artista a răbufnit pe Instagram și i-a pus la punct pe cei care îi trimit mesaje răutăcioase.

Antonia este foarte activă în mediul online și îți ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Există multe persoane care o apreciază pe artistă, dar… există și răutăcioși. Recent, Antonia a primit mai multe mesaje acide din partea unor internauți, iar cântăreața nu a mai rezistat și i-a pus la punct pe răutăcioși. (CITEȘTE ȘI: ABI TALENT S-A ÎNTÂLNIT CU JOSHUA CASTELLANO ȘI A FĂCUT DECLARAȚII TRANȘANTE DESPRE CÂNTĂREȚ ȘI ANTONIA)

„Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic. (10-20 ani) Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist.”, a spus Antonia într-un video postat pe Instagram.

Antonia i-a răspuns lui Abi Talent, după ce a umilit-o în public

În războiul început cu Alex Velea, Abi Talent a atacat-o dur și pe Antonia, iar artista a reacționat destul de delicat în comparație cu umilința la care a fost supusă de tânărul care s-a apucat de muzică, după ce a renunțat la școală după opt clase.

“Informează-te înainte să «vorbești»” este primul mesaj transmis de Antonia pe Instagram Stories la scurt timp după replicile acide ale lui Abi Talent.

Ulterior, când Abi Talent a făcut public un mesaj video în care a spus ironic: “Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon”, după care a început să râdă isteric, Antonia i-a transmis într-o postare urcată pe Story-ul de la Instagram că nu are nevoie de respectul său și a povestit cum s-a comportat contoversatul artist într-o zi în care s-au întâlnit întâmplător.

“N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a scris Antonia pe Instagram Stories.