Antonia și Alex Velea și-au spus adio!? Detaliul care arată că cei doi cântăreți s-au despărțit

Publicat: 24/04/2020 | 21:09

Relația dintre Alex Velea și Antonia este pusă acum sub semnul întrebării. Cuplul bine sudat de câțiva ani întâmpină probleme în viața personală? O postare a Antoniei pe contul de socializare indică faptul că apele sunt tulburi în familia cântăreților.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai celebre și stabile cupluri din showbiz. Cântărețul o idolatrizează pe frumoasa mămică a trei copii și de fiecare dată când are ocazia o laudă în fața oamenilor. De asemenea, artistul o surprinde des cu gesturi tandre pe Antonia și o tratează ca pe o adevărată regină. Șocant este faptul că cei doi ar fi la un pas de o ruptură definitivă.

CITEȘTE ȘI: La asta nu s-ar fi așteptat nimeni! Cum au sărbătorit Bontea și Fodor după ce au câștigat Asia Express

Antonia a distribuit pe Instagram o imagine cu ea și Alex Velea, iar descrierea fotografiei ar deduce faptul că cei doi cântăreți și-au spus adio.

„Once upon a time, i love you, the end. My story”, a scris Antonia în mediul online. Asta i-a făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au despărțit.

CITEȘTE ȘI: Alex Velea are puteri paranormale. Antonia a dezvăluit multe secrete din relația cu iubitul ei: “Îmi simte durerea și…”