Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă! Cum arată dormitorul celor doi. “Cozy, intim, un spațiu în care…”

Publicat: 08/06/2020 | 09:11

Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă, iar artista a mărturisit că schimbarea a venit la fix, în contextul situației care există în România, din cauza coronavirusului. În cadrul unui interviu, cântăreața a dat detalii despre actualul cămin, dar și despre dormitorul unde petrece momente intime cu partenerul ei.

VEZI AICI: ANTONIA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX VELEA DUPĂ CE ACESTA A LANSAT O NOUĂ PIESĂ ALĂTURI DE GOLDEN GANG

Antonia și Alex Velea formează formează un cuplu de șapte ani și au doi copii împreună. Cei doi nu au ajuns, până acum, în fața altarului, dar acest lucru nu îi împiedică se bucure de viață. Recent, s-au mutat în casă nouă, iar toată lumea este mulțumită, în special copiii, care au o curte mare la dispoziție unde se pot juca.

A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă. E o casă care  ne  reflectă  gusturile  amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat. Dormitorul nostru este cozy,  intim,  un  spațiu  în  care  să  ne simțim bine”, a spus Antonia, potrivit viva.ro.

NU RATA: ANTONIA, O NOUĂ APARIȚIE INCENDIARĂ. S-A AFIȘAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE MINUSCUL, IAR SÂNII…

Ce relație are Antonia cu mama lui Alex Velea

Antonia a mai dezvăluit că se înțelege foarte bine cu mama lui Alex Velea, care ar fi o femeie cu totul deosebită.

Foarte bine, ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!”, a mai spus Antonia.

NU RATA: ANTONIA SE TEME PENTRU VIAȚA FIICEI EI! MAYA LOCUIEȘTE ALĂTURI DE TATĂL SĂU ÎN MIJLOCUL FOCARULUI DE COVID-19 DIN ITALIA