Antonia se teme pentru viața fiicei ei! Maya locuiește alături de tatăl său în mijlocul focarului de COVID-19 din Italia

Publicat: 03/04/2020 | 12:24

Antonia se confruntă cu o stiuație relativ dramatică în momentul de față. Artista este nevoită să-și vadă copilul de la depărtare, prin intermediul rețelelor de socializare și al telefonului. Desigur, este bine știut că vedeta și fiica acesteia sunt depărțite și nu locuiesc împreună de la despărțirea de italianul Castellano, însă ceea ce se întâmplă în momentul de față nu are precedent. Maya, fetița ei, locuiește în inima focarului de COVID-19, în Italia, alăuri de tatăl și bunicii ei. Un lucru care o afectează enorm pe Antonia în prezent.

De la începutul apariției noului coronavirus în Italia, Antonia stă cu inima în dinți. Vedeta se teme cumplit pentru viața fiicei ei, aflată la mii de kilometrii depărtare și se simte complet neputincioasă că nu poate face nimic în această privință. Maya, în vârstă de 9 ani, locuiește alături de tatăl ei, Vincenzo Castellano, în Castellammare di Stabia, din regiunea Napoli, încă de când cei doi părinți ai săi s-au despărțit.

Antonia, tristă că își serbează ziua de naștere fără fiica ei

În curând, pe 12 aprilie mai exact, Antonia va împlini 31 de ani. În acest context, vedeta s-a confesat unor apropiați că se simte foarte tristă pentru că Maya nu-i va putea fi alături în acest an.

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au spus apropiații vedetei. 

Cert este că, frumoasa Antonia și fiica ei țin legătura în permanență la telefon și pe rețelele de socializare.