Antonia, schimbare radicală de look! Cântăreața a revenit la părul blond. Cum îi stă acum

Publicat: 01/06/2020 | 15:23

Antonia a simțit nevoia de o schimbare din punct de vedere fizic. Artista și-a dorit să revină la blondul de altădată, însă nu brusc. Aceasta și-a vopsit deocamdată câteva șuvițe.

Deși nu și-a vopsit tot părul în blond deschis, șuvițele recent adăugate îi creează artistei o schimbare destul de radicală. Noul look îi vine de minune. Iubita lui Alex Velea a ținut să împărtășească bucuria noii sale înfățisări cu fanii pe contul personal de socializare.

CITEȘTE ȘI: Kylie Jenner, demascată de Forbes! Vedeta de la Hollywood și-a umflat veniturile pentru a avea titlul de cel mai tânăr miliardar din lume

Antonia, trasă la răspundere de Gianina Corondan

Gianina Corondan a luat la rost un vers din piesa ”Vorbește lumea” a Antoniei, lansată în anul 2016. Cântăreața spune la un moment dat: „Şi aberezi, nu ştii ce să mai inventezi no / nou”.

Drept pentru care, jurnalista de la TVR 1 s-a văzut nevoită să fie ”avocatul” limbii române și al gramaticii. Aceasta a explicat din ce punct de vedere poate fi greșită formularea artistei.

CITEȘTE ȘI: Boala rară de care suferă Natalia Oreiro! A ţinut totul secret până acum. Îi afectează serios cariera

Mai mult, Gianina a făcut aluzie și la faptul că în engleză probabil ar suna corect versul artistei, dat fiind faptul că Antonia a locuit de mica în Statele Unite și engleza poate fi considerată o limbă maternă în cazul ei. Aici, prezentatoare îi ”disculpă” cumva eroarea în exprimare.

„Am acest dubiu…poate e în limba engleză. Dacă este ‘no’, este bine, este o intervenţie a unui artist. Dacă e ‘Nu ştii ce să mai inventezi, no şi nu nou…’ Dar dacă e nou, nu ai cum să inventezi apa caldă. E un pleonasm, o mare greşeală. În româneşte nu se zice să inventezi ceva vechi. Deci, aş contrazice ideea că e cuvânt nou. Putea să spune e, uh, măcar să fi zis nouţ. Era cu schepsis, dar aşa”, a spus Gianina Corondan la emisiunea ”Vorbește corect”.