Antonia s-a fotografiat în perfuzii. Artista le-a explicat imediat fanilor speriați ce a pățit: „Sănătatea…”. FOTO

Publicat: 04/01/2021 | 21:19

Antonia reușit încă o dată să își sperie fanii din mediul virtual. Artista le-a dezvăluit, de curând, că a ajuns la spital, în perfuzii. Deși nu prea a avut concerte, iubita lui Alex Velea a păstrat o legătură neîntreruptă cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, loc în care-i ține la curent cu orice noutate. La fel s-a întâmplat și acum.

Astfel, luni încă de când s-a trezit, Antonia a făcut mai multe InstaStory-uri, „luându-i” pe internauți peste tot cu ea, inclusiv la sala de sport. Ceea ce a urmat însă a provocat îngrijorare. În urmă cu câteva ore, Antonia a postat o imagine în care se putea vedea că are branulă în braț, lucru ce i-a îngrijorat pe toți.

Le-a zis că este bine

Din dorința de a nu crea panică, Antonia le-a spus că a făcut acest lucru pentru sănătatea ei și că este bine. „Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)”, a scris Antonia la InstaStory.

Citește și: Lino Golden și Antonia, schimb de replici cu subînțeles în mediul online. Ce mai au de împărțit cei doi? „Nu stați cu oameni care nu se bucură pentru voi”

Totodată, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care se află pe perfuzii, iar acesta constă într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere. „După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare” să îmi fac un tratament”, a continuat iubita lui Alex Velea.

Două dintre fotografiile postate de Antonia