Antonia, primele declarații despre participarea la Asia Express: “Mă duc cu mama”

Publicat: 19/02/2020 | 11:34

“Antonia, printre participanții emisiunii-fenomen «Asia Express»?” – este întrebarea care a apărut în gândurile și discuțiile multor persoane. Și, în urmă cu câteva ore, partenera de viață a lui Alex Velea a făcut primele declarații despre participarea sa la show-ul difuzat la Antena 1. În cadrul ediției trecute a competiției, artistul a clacat.

Citește și: De ce s-a operat Antonia la sâni, pentru a doua oară. A răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: “Trebuie să te simți bine cu tine”

Antonia, primele declarații despre participarea la “Asia Express”

Prezentă alături de iubitul ei, Alex Velea, la avanpremiera filmului “Miami bici”, Antonia a oferit un interviu savuros. Cântăreața a fost provocată să vorbească despre șansele care există ca ea să se numere printre concurenții de la “Asia Express”. Din câte a lăsat să se înțeleagă, deocamdată, nu a fost ofertată de producătorii emisiunii de la Antena 1, însă, dacă ar accepta să participe, artista ar lua-o cu ea pe mama sa, Denise Iacobescu.

Citește și: Codin Maticiuc și BRomania s-au sărutat pasional în filmul Miami Bici! Mărturisiri picante de pe platourile de filmare: “Au fost vreo 5 duble”

“Toată lumea mă întreabă asta! Nu știu! Chiar nu știu! Mă duc cu mama. Am ieși din prima!”, a mărturisit Antonia în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și: Antonia, 10 dezvăluiri incitante despre viața ei sexuală! A mărturisit una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor: “Mamă, ce noroc pe Velea, mă!”

“A fost o experiență extraordinară, așa cum am zis și în filmări. Am venit cu un triceps mai mare! Eram obișnuit cu un alt tip de vâsle, dinalea de îți plimbi prietena prin parc”, a glumit Alex Velea în cadrul interviului oferit la “XNS”. Întrebat de ce crede că l-au nominalizat băieții, cântărețul a răspuns cu zâmbetul pe buze: Pentru că sunt foarte sexi!.

Perioada în care Alex Velea a fost plecat în Asia a fost cea mai lungă în care el și iubita lui au fost despărțiți. De multe ori Antonia și-a exprimat public dorul infinit care o măcina din cauza absenței partenerului ei de viață.

“Mi-a fost greu, sincer! Noi suntem obișnuiți să stăm mai mereu împreună și mi-a fost foarte greu, dar nu a fost drama vieții mele!, a declarat frumoasa artistă în cadrul interviului oferit recent pentru “Xtra Night Show”.

Alex Velea a cedat în timpul filmărilor de la “Asia Express”

În cadrul ediției trecute de la “Asia Express”, Alex Velea a cedat. “Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. Nu este deloc de noi așa ceva. Demoralizant”, a afirmat artistul, fiind dezamăgit de faptul că el și Mario Fresh au ajuns ultimii după o probă.

Înainte să afle dacă rămân sau nu în competiția filmată în Asia, iubitul Antoniei s-a plâns de condițiile grele, care îi afectează condiția fizică.

“Nu e vorba de nedreptățit. Doar că mi se pare mai mult decât ne poate nouă pielea. Noi acasă, în România, reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness. (…) Dacă mănânc atâtea zile doar orez și tot felul de chestii în ulei, o să-mi stric musculatura. Am atâția ani de pregătire, n-am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam. E puțin mai greu decât mă așteptam”, a declarat Alex Velea.

Și Alex Velea, dar și Mario Fresh au avut probleme digestive de pe urma cursei.

Citește și: Alex Velea și-a cumpărat divorțul de fosta soție pe o sumă uriașă! Ce s-a ales de Ana, după ce a rămas fără banii de la artist

Alex Velea și Mario Fresh au fost dezavantajați chiar din primul episod al competiției filmată în Asia. Ei au fost nevoiți să traverseze râul cu barca cu vâsle, după ce au fost nominalizați de Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun – echipa care a reușit să câștige prima amuletă de la “Asia Express”, sezonul al treilea.