Antonia, mesaj subliminal pentru Alex Velea?! „Ești doar o minciună pe care mi-o spun mie însămi”

Publicat: 07/03/2020 | 16:41

Antonia și Alex Velea formeză de ceva timp unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din shwobiz-ul românesc. Artiștii au format o familie frumoasă și au împreună doi copii. Deși pare familia perfectă, oare au apărut unele probleme în celebrul cuplu? Recent, Antonia a lansat o piesă intitulată „Lie I tell myself”, care are un mesaj subtil ce denotă că lucrurile nu sunt tocmai roz.

Săptămâna trecută, Antonia a lansat piesă nouă, care a fost primită foarte bine de public. Melodia se află în trending, iar clipul de pe YouTube a adunat aproape două milioane de vizualizări. Fanii au apreciat imediat munca Antoniei și s-au bucurat de o alt fel de piesă, mai profundă. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA A RĂBUFNIT PE INTERNET! CINE A DEZAMĂGIT-O PE ARTISTĂ: ” DE CÂTE ORI ÎMI SPUN SĂ NU MAI…”)

Antonia vorbește despre dragoste, despre un fel de iubire apăsătoare, care pare ireală. O legătură puternică, o dependență apăsătoare sau poate doar o altă minciună. Versurile și întreg conceptul piesei fac parte dintr-un registru puțin diferit de cel pe care cântăreața îl urma până acum. (VEZI ȘI: ANTONIA, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ ÎN CLIPUL CELEI MAI NOI PIESE, “LIE I TELL MYSELF”! ARTISTA ARE DREADURI, IAR VERSURILE MELODIEI TRANSMIT UN VIBE BUN)

Nu știm dacă piesa este un mesaj subtil pentru Alex Velea sau dacă lucrurile au început să scârție în relația lor, mai ales că cei doi au stat ceva timp despărțiți, când artistul a fost plecat în Asia, pentru a filma pentru sezonul trei ,din Asia Express.

Cert este că Antonia a rușit să impresioneze pe toată lumea cu noua piesă și toți i-au admirat frumusețea. „Este una dintre piesele mele preferate, abia așteptam să se lanseze! Mi-am dorit un videoclip simplu, bazat doar pe beauty shots, în care ne-am jucat cu look-urile! Enjoy ”Lie I Tell Myself!”, a declarat Antonia.