Antonia, ipostaze provocatoare la malul mării. Fanii și-au dat coate când au văzut-o pe artistă

Publicat: 05/08/2020 | 15:05

Antonia s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare la malul mării. Fanii și-au dat coate când au văzut-o pe artistă și au înroșit butonul de like.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se susțin necondiționat. Iar, cu fiecare ocazie pe care o au, artiștii își fac timp pentru o escapadă romantică.

Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat la mare, pentru a scăpa de traficul și aglomerația din Capitală. Iar când și-a făcut Antonia apariția pe plajă… toată lumea a încremenit. Fără doar și poate, artista este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS PISICUȚA PE PLAJA DIN MAMAIA)

Conștientă de atuurile sale, Antonia s-a lăsat fotografiată de Alex Velea în ipostaze de infarct. Nici n-ai spune că a născut de trei ori! Cântăreața are un corp fără cusur și asta datorită unui stil de viață sănătos, dar și a orelor petrecute în sala de fitness.

Antonia, ipostaze provocatoare la malul mării

Antonia și-a operat din nou bustul

Acum ceva timp, Antonia și-a anunțat fanii că anulează unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Câteva zile mai târziu, artista le-a dezvăluit tuturor că a suferit o nouă intervenție la sâni, dar se simte foarte bine. (VEZI ȘI: GINERELE LUI GIGI BECALI A FĂCUT PLANTON LÂNGĂ CARUCIORUL FIICEI PE PLAJA MILIONARILOR)

”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r. – la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia pentru o publicație din România.