Antonia împlinește, duminică, 31 de ani! Alex Velea, mesaj emoționant pe Instagram: “Până la moarte și înapoi!”

Publicat: 12/04/2020 | 14:14

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi nu au ajuns, până acum, în fața altarului, dar acest lucru nu îi împiedică să ducă o viață frumoasă și să se bucure de fiecare moment pe care-l petrec împreună. Duminică, 12 aprilie, este o zi specială pentru artistă.

VEZI AICI: ANTONIA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX VELEA DUPĂ CE ACESTA A LANSAT O NOUĂ PIESĂ ALĂTURI DE GOLDEN GANG

Antonia împlinește 31 de ani, iar Alex Velea nu avea cum să rateze șansa de a-și exprima sentimentele pe care le are față de brunetă. Pe Instagram, cântărețul a scris un mesaj emoționant, de care, cu siguranță, partenera lui a fost impresionată.

Te iubesc până la moarte și înapoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea!!! @antonia”, a scris Alex Velea în dreptul unei fotografii în care apare alături de celebra artistă.

NU RATA: ANTONIA SE TEME PENTRU VIAȚA FIICEI EI! MAYA LOCUIEȘTE ALĂTURI DE TATĂL SĂU ÎN MIJLOCUL FOCARULUI DE COVID-19 DIN ITALIA

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

NU RATA: ALEX VELEA A CERUT-O DE SOȚIE PE ANTONIA LA ASIA EXPRES DE LA ANTENA 1: „IUBITA MEA…”

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.