Antonia i-a răspuns lui Abi Talent, după ce a umilit-o în public

Publicat: 09/01/2020 | 09:14

Antonia “l-a făcut “knockout” pe Abi Talent în urma unor mesaje pe care i le-a transmis la scurt timp după ce tânărul a umilit-o în public. În același timp, cântăreața a dezvăluit cum a decurs o întâlnire între ei, care a avut loc în urmă cu ceva timp. Mai mult, partenera de viață a lui Alex Velea l-a avertizat pe Abi Talent pentru răutățile gratuite făcute la adresa familiei sale.

Citește și: Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea. Ce i-a spus la telefon întrece orice imaginație

Antonia i-a răspuns lui Abi Talent, după ce a umilit-o în public

În războiul început cu Alex Velea, Abi Talent a atacat-o dur și pe Antonia, iar artista a reacționat destul de delicat în comparație cu umilința la care a fost supusă de tânărul care s-a apucat de muzică, după ce a renunțat la școală după opt clase.

Citește și: Cât încasează Antonia pentru prezența la un eveniment. Nu te-ai fi așteptat la asta

“Informează-te înainte să «vorbești»” este primul mesaj transmis de Antonia pe Instagram Stories la scurt timp după replicile acide ale lui Abi Talent.

Citește și: Antonia, criticată de o mamă pe Facebook. Ce i-a reproșat artistei și detaliul remarcat în poza de Crăciun cu Alex Velea și băieții lor

Ulterior, când Abi Talent a făcut public un mesaj video în care a spus ironic: “Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon”, după care a început să râdă isteric, Antonia i-a transmis într-o postare urcată pe Story-ul de la Instagram că nu are nevoie de respectul său și a povestit cum s-a comportat contoversatul artist într-o zi în care s-au întâlnit întâmplător.

“N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a scris Antonia pe Instagram Stories, după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Citește și: Antonia, umilită de un bărbat în public. Cum a reacționat iubita lui Alex Velea