Antonia este terorizată de o femeie: “Sunt pregătită să îl expun pe Velea, Lino și Mario”! Ce amenințări dure i-a lansat și cum i-a răspuns cântăreața

Publicat: 23/02/2020 | 15:39

De ceva timp, Antonia este terorizată de o femeie, iar astăzi, cântăreața a dezvăluit public amenințările pe care le primește aproape în fiecare zi de la aceasta. Mai mult, iubita lui Alex Velea i-a transmis câteva idei tranșante celei care îi dă mesaje neplăcute și a mărturisit că știe cine se ascunde, de fapt, în spatele acestei situații delicate.

Citește și: Antonia, primele declarații despre participarea la Asia Express: “Mă duc cu mama”

Antonia, terorizată de o femeie: “Sunt pregătită să îl expun pe Velea, Lino și Mario”

După ce și-a făcut un nou cont fals pe Instagram, o femeie care o terorizează de zile întregi pe Antonia a informat-o că deține informații-bombă despre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh și că, în curând, le va expune public. Furioasă pe situația în care se află, artista a răbufnit și i-a răspuns public, după ce nu i-a răspuns în privat în tot acest timp.

Citește și: Antonia, 10 dezvăluiri incitante despre viața ei sexuală! A mărturisit una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor: “Mamă, ce noroc pe Velea, mă!”

“Uite oameni de genul ăsta nu ar trebui să aibă voie să își facă cont de Instagram! Această persoană mă terorizează cu diverse pagini false de ceva vreme! Este obsedată și tind să cred că este cineva pe care cunosct (foarte trist). Acum este rândul meu să te «expun»” este mesajul transmis astăzi de îndrăgita artistă pe Story-ul de la Instagram, după cum puteți vedea și în colajul de mai jos, unde apar și alte postări de-ale Antoniei – descoperiți mai multe în galeria foto a articolului.

Antonia a răbufnit azi la adresa unei femei care îi spune prin mesaje că urmează să publice ceva compromițător cu Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh © Instagram Stories
Antonia a răbufnit azi la adresa unei femei care îi spune prin mesaje că urmează să publice ceva compromițător cu Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh © Instagram Stories

Citește și: Alex Velea i-a făcut o manea iubitei sale, Antonia: “Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga” | VIDEO

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.