Antonia, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate chipul ei

Publicat: 06/01/2020 | 12:05

Antonia este una din cele mai iubite artiste din România. Ea și-a cucerit fanii cu piesele ritmate și frumusețea incredibilă pe care o are. Mereu a încercat să rămână cât mai naturală și sinceră cu admiratorii ei, așa că nu s-a sfiit să le dezvăluie cum arată acum fața ei nemachiată.(CITEȘTE ȘI: VIITORUL SOȚ AL SIMONEI HALEP ȘI-A PUS BANII LA ADĂPOST! CUM A „TRECUT” TOTUL PE NUMELE MAMEI)

Celebra cântăreață a postat pe contul ei de Instagram, la InstaStory o imagine în care apare fără machiaj, iar fața ei este de nerecunoscut. Urmăritorii Antoniei au fost șocați de cum arată artista lor preferată, fața ei este plină de imperfecțiuni, pare că suferă de acnee. (VEZI ȘI: CE GEST FANTASTIC A FĂCUT ANTONIA PENTRU FANELE EI. TINERELE SUNT ÎN EXTAZ)

Însă Antonia a făcut lumină și le-a arătat fanilor că totul este în regulă cu fața ei. Urmele ce păreau a fi o problemă gravă de acnee sunt de fapt  o consecință al unui tratament cosmetic pe care îl urmează. Tratamentul presupune o serie de injecții, cu plasmă,  la nivelul feței, care pentru o perioadă scurtă lasă pe piele mici leziuni. Câteva zile după procedură zonă este puțin umflată și înroșită, însă acestea dispar în 4-5 zile. Tratamentul are un efect de rejuvenare și lifting, conferind pielii un aspect tineresc și o strălucire aparte.