Antonia, de asta ce zici?! Alex Velea, filmat ținându-se de mână cu alta. Indiciu: E o faimoasă cântăreață din România

Publicat: 09/12/2019 | 09:33

Alex Velea împreună cu o altă femeie? Răspunsul este afirmativ, iar fanii l-au putut admira pe artist ținându-se de mână cu o altă vedetă foarte cunoscută și, mai ales, frumoasă. Antonia are toate motivele să fie… geloasă, chiar dacă relația dintre ea și Alex este una dintre cele mai solide în lumea showbizului autohton.

Totuși, cei care au crezut că se naște o nouă poveste de iubire trebuie să se recunoască… învinși. Nici vorbă desore așa ceva, fiindcă Alex Velea și Mira nu pășesc, împreună, către o nouă și fulminantă relație sentimentală, ci cântă piesa ”Cădere în gol”.

Alex Velea și Mira

”Multe multumiri tuturor oamenilor care imi asculta muzica si se regasesc in ceea ce fac. Va pup și va iubesc ! ???? ????”, a scris Alex Velea în dreptul videoclipului postat pe YouTube.

Antonia fără Velea: ”Mi-e foarte dor de el”

Alex Velea a participat la ”Asia Express”, iar Antonia a trecut, firește, printr-o perioadă mai dificilă. Dorul de Alex și-a spus cuvântul, iar frumoasa vedetă a mărturisit că de-abia a așteptat să îl revadă.

“Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu”, a mărturisit Antonia cu lacrimi în ochi pentru click.ro.

Însă, după revenirea în România a lui Alex Velea, totul a reintrat în normal, iar familia reunită profită, din plin, de fiecare zi.