Antonia, cu ochii în lacrimi în cadrul emisiunii Gândul LIVE! Ce a mărturisit despre fiica sa, Maya Castellano | VIDEO

Publicat: 10/04/2020 | 14:47

Antonia nu și-a putut stăpâni lacrimile în cadrul emisiunii Gândul LIVE, la scurt timp după ce Emma Zeicescu a întrebat-o despre fiica ei, care locuiește în Italia. Maya Castellano este în grija bunicilor paterni, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Frumoasa cântăreață a vorbit împreună cu Alex Velea despre cum își petrec perioada de izolare, alături de cei doi băieți: Dominic și Akim.

Citește și: Antonia, declarație de iubire pentru Alex Velea după ce acesta a lansat o nouă piesă alături de Golden Gang

Antonia, cu ochii în lacrimi în cadrul emisiunii Gândul LIVE

În timpul mărturisirilor făcute la Gândul LIVE, Antonia Și Alex Velea au spus că se bucură la maximum de timpul petrecut împreună: se joacă alături de cei mici, gătesc și mănâncă sănătos și fac mult sport. Desigur, le este dor să urce pe scenă sau să se întâlnească cu prietenii apropiați, dar își doresc să păstreze distanța socială atât pentru binele lor, cât și pentru al celorlalți.

Alex Velea: Ne bucurăm de perioada asta, că petrecem timp împreună!

Antonia: Să știi că eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună, pentru că, de la o vreme eram foarte ocupați și, pentru noi este ceva.. e ideal!

Iar iubitul artistei a continuat: Profităm de această perioadă, știm că e o perioadă grea pentru toată lumea. Dar, din punctul ăsta de vedere, suntem fericiți că măcar suntem împreună și avem timp să ne bucurăm unii de ceilalți.

Întrebată de fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano, Antonia și-a schimbat complet mimica feței, ochii i s-au inundat de lacrimi, iar acest lucru se vede atât în imaginile din galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos. Faptul că artista s-a întristat a fost observat și de Alex Velea, care și-a întors imediat privirea spre iubita lui, să se asigure că, totuși, poate continua interviul.

Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul ok, a răspuns cântăreața cu multă emoție în glas

Nu rata: Alex Velea a dezvăluit ce mașină de lux își dorește! Modelul preferat de cântăreț poate ajunge să coste și 400.000 de euro

Antonia: Ei inventează tot felul de jocuri. Noi ne folosim de Moșu și vara…

Alex Velea: Sună-l pe Moșu, că nu se poate așa ceva.

Antonia: Noi le spunem nu doar că stăm închiși. Le explicăm că este o răceală mai puternică.

 

Urmăriți Gândul LIVE Guvernul a emis ORDONANȚA MILITARĂ nr. 8 – – https://www.gandul.ro/19419473 Directorul Aeroportului din Cluj și purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Vineri, 10 aprilie 2020

Află și: VIDEO. Alex Velea, dezvăluiri picante la ProSport Live: “Dacă nu eram artist, aș fi făcut videochat”

Alex Velea: Îi învățăm pe ei să curețe după ei. Să fie ordonați. Nu sunt așa ordonat ca mama lor, dar vrem să le implementăm treaba asta. (…).Că e bine să stăm izolați în această perioadă.

Antonia: Ei fac grădiniță online. În fiecare zi Maia are două ore în care studiază cu profesoara și colegii. La Achim e cel mai simplu.

Descoperă și: Topul vedetelor pe care le-am prins cu înghețata în gură! Cum și-au arătat “abilitățile” Antonia, Daniela Crudu, Ramona Gabor și…

Alex: Sunt convins că toți copiii văd în această perioadă o vacanță prelungită. Dacă au un frățior, o surioară se joacă, uită de plictiseală. Normal, se bat cum se bat toți frații. Am sperat că nu va fi așa ceva, dar e ca orice cuplu, care se altoiesc. Se iubesc, se bat, mai jucăm un PSP. Avem o rutină frumoasă, facem sport, avem o bandă acasă. La începutul acestei pandemii, nu aveam niciun instrument sportiv. Am niște gantere bune, mi-a plăcut cum vine bluza. Are mereu grijă de mine Antonia, facem puiul, punem la cuptor. Nu suntem mari bucătari.

Antonia: E ceva foarte simplu. Piept de pui la cuptor cu orez. Ne-a venit și sacul cu ceapă verde.

Alex: Ce tare era să luăm ceva de pe net. Ceva congelat, stai să nu se vadă reclama. Ba sigur că gătesc și eu, doamnă. Cum să nu. Eu fac micul dejun în fiecare dimineață, care constă fie în ovăz, în funcție de antrenament. De obicei mâncăm carbohidrați pentru absorbție lentă. Mâncăm ovăz cu scorțișoară.

Antonia și Alex Velea pregătesc piese noi

Antonia: Ne este dor de scenă.

Citește și: Poze cu Antonia, pe site-uri pentru adulți! Ce a spus artista despre prețul cerut pentru diverse partide de amor

Alex: Avem nevoie de energia publicului. Dăm tot ce avem. Sperăm să primim aceleași lucruri, să le acaparăm atenția. Ce dorește orice artist. Noi acum facem vacanțe din sufragerie. Destinația preferată: TikTok. Copiii sunt la părinții mei 2 zile. Am vizitat ieri doi prieteni, pentru că am filmat un clip în casă. Am fost 4 inși.

Antonia: Ieri am fost la studio să trag o piesă. Ieri când am ieșit zici că eram… că nu mai văzusem lumea.

La finalul interviului, Alex Velea a transmis un mesaj sincer și din toată inima pentru fanii săi și nu numai: Să fiți puternici, o să treacă și această perioadă. Să învățăm o lecție! Faceți sport, mâncați corect!