Antonia are probleme cu greutatea?! Am fotografiat-o pe iubita lui Velea chiar când…

Publicat: 04/03/2020 | 23:13

Antonia este, fără discuție, una dintre cele mai senzuale vedete din industria muzicală românească. Cu toate că este complimentată aproape zilnic pentru felul în care arată, cântăreața pare că s-ar confrunta cu… problema kilogramelor în plus. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: ULTIMUL GINERE AL PREȘEDINTELUI S-A CUPLAT CU FIICA UNUI MAGNAT AL IMOBILIARELOR!)

În ultimul timp, Antonia pare să nu se fi ținut la sânge de regimul de viață sănătos pe care îl urmează, ceea ce și-ar fi pus amprenta asupra siluetei sale. De la apariția primelor semne, frumoasa brunetă a pus piciorul în prag și a luat măsurile necesare pentru ca problema să nu se accentueze. (NU RATA: IUBITUL SECRET AL IOANEI GINGHINĂ ESTE UN CUNOSCUT INFLUENCER ÎN TURISM)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe senzuala cântăreață în zona Dorobanți, acolo unde vedeta a vizitat un centru de… slăbit. Iubita lui Alex Velea se pare că ar avea probleme cu greutatea. Și, cum este una dintre femeile-etalon din lumea mondenă, imediat ce ar fi depistat acest neajuns, Antonia a dat, cel mai probabil, fuga la specialist.

A plecat pe jos la studio

După câteva zeci de minute pe care le-a petrecut în centru, Antonia a părăsit clădirea extrem de încrezătoare. Cu atenția îndreptată către telefonul mobil, cântăreața a luat-o la pas către studioul de înregistrări. Pentru că… mersul pe jos face piciorul frumos. Și, mai mult decât atât, vedeta mai arde niște calorii. (VEZI AICI: ANTONIA A PUBLICAT UN CLIP CU CRISTINA PUCEAN, ÎN TIMP CE DANSEAZĂ PE NOUA MELODIE A LUI ALEX VELEA)

Frumoasa Antonia are probleme cu greutatea?!

Antonia și-a operat din nou bustul

Acum ceva timp, Antonia și-a anunțat fanii că anulează unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Câteva zile mai târziu, artista le-a dezvăluit tuturor că s-a operat la sâni pentru a doua oară și se simte foarte bine. (NU RATA: DIVORȚUL FIICEI A AFECTAT-O GRAV PE MAMA ANDREEI BĂLAN! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r. – la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)