Antonia are din nou probleme. Cântăreața a fost contactată de poliție: „Tu chiar crezi că băieții tăi sunt ai lui Alex Velea?”

Publicat: 11/03/2020 | 10:38

Invitată în cadrul unei emisiuni, celebra cântăreață Antonia a povestit că în urmă cu puțin timp a fost căutată de Poliție. Oamenii legii au vrut să vorbească cu ea despre un subiect mai delicat și anume furtul de identitate.

Cântăreața susține că reprezentanții poliției au sesizat-o cu privire la existența unor poze cu ea și fiica sa, Maya. Ea a aflat de la autorități faptul că există persoane care profită la propriu de imaginea ei, fasificând fotografii cu ea și cu familia ei, de către un bărbat și o femeie.

„S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni.

Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi!”, a declarat vedeta TV la Râzi cu Rusu și Andrei.

Incidentul Marea Britanie

Mai mult, Antonia a mai povestit că în urmă cu două săptămâni a fost contactată de o femeie din Marea Britanie care o acuza de niște chestii ieșite din realitate. „Mai era una din Londra, care mi-a trimis acum, de curând: «Eu am crezut tot timpul, să știi că te-am urât timp de un an, pentru că am crezut că ești cu fostul meu soț».

A zis că a folosit pozele lui Dominic și ale lui Akim și a zis că are copii cu mine ăla. Și am zis: «Nu înțeleg, tu nu ți-ai dat seama? Tu chiar ai crezut că acei copii sunt ai lui? Nu știu seamănă copiii mei cu…». «Păi, da, că uite asta e poza lui». Și, într-adevăr, era unu cu ochi albaștri și nu, povești din astea, drame….”