Antonia a trecut de orice barieră în izolare! Ipostază demnă de filme pentru adulți cu vedeta pe internet! FOTO

Publicat: 13/04/2020 | 17:29

Știm destul de bine despre Antonia că este una dintre cele mai sexy, senzuale și provocatoare femei din România. Ultima postare a sa, însă, întărește și mai mult părerea că sexualitatea vedetei este absolută și o pună într-o lumină demnă de zeiță a sexului frumos.

La doar o zi de la împlinirea celor 31 de ani, Antonia ”s-a dezbrăcat” de inhibiții și a dat la vedere… o fotografie extrem de sexy pe contul ei de socializare. În mai puțin de 30 de minute, vedeta a strâns peste 40.000 de aprecieri de la fanii săi, semn că, curajul și transparența artistei sunt adorate de internauți.

CITEȘTE ȘI: Cum a fost cerută în căsătorie Adda Balada? Artista și soțul ei râd cu lacrimi de fiecare dată când își amintesc!

În imagine, Antonia pozează sexy pe podeaua locuinței sale, îmbrăcată doar cu un maiou decoltat și mulat. Poziția corpului, în special a picioarelor, oferă bărbaților ocazia să-și imagineze vrute și nevrute. Fără dar și poate, cântăreața debordează de sexualitate din orice unghi.

CITEȘTE ȘI: Cabral Ibacka a făcut anunțul morții sale: “A plecat. Fără lacrimi, a vrut…” S-a stins din viață

Mesajul emoționant al lui Alex Velea de ziua artistei

Te iubesc până la moarte și înapoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea!!! @antonia”, a scris Alex Velea în dreptul unei fotografii în care apare alături de celebra artistă.

Citește și...