Antonia a trăit o adevărată dramă în copilărie. Nu va putea uita niciodată ce i-a făcut tatăl ei adevărat

Publicat: 07/12/2019 | 17:46

Antonia este una dintre cele mai frumoase şi de succes femei din România. Vedeta are o carieră de succes în domeniul muzicii, dar şi o familie frumoasă, de care se bucură în fiecare zi. Puţini ştiu faptul că artista a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie, care a marcat-o foarte mult şi nu va putea uita niciodată.

Iubita lui Alex Velea a fost părăsită de tatăl natural, chiar înainte să se nască şi nici până în ziua de azi nu îşi cunoaşte părintele. Antonia a fost crescută de Mihai Iacobescu, pe care, de altfel, îl consideră tatăl ei, încă de când a apărut în viaţa ei şi a mamei sale. Bărbatul lucra la circ şi a adoptat-o pe Antonia când a împlinit 5 ani, începând o viaţă nouă, în America.

Antonia se întreabă mereu care este motivul pentru care tatăl ei nu a căutat-o niciodată, însă, din păcate, nu a găsit răspunsul şi nici mama ei, Denise Iacobescu, nu a putut să o lămurească. La un moment dat, i-a cerut ajutorul şi lui Alex Velea, cu privire la acest subiect.

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, spunea la un moment dat mama Antoniei.

Antonia, despre Alex Velea, plecat în show-ul Asia Express

Antonia se ocupă cu brio de cei doi băieți pe care îi are cu iubitul ei, Alex Velea; e drept, primește ajutor din partea mamei sale, dar și a “socrilor”. Totuși… dorul de partenerul său de viață o întristează adeseori, însă, gândul că acesta se va întoarce înainte de Crăciun o mai liniștește… fix pentru câteva momente. Cu ochii în lacrimi, iubita cântărețului a vorbit despre cum este viața ei de când acesta a plecat în emisiunea-fenomen de la Antena 1.

“Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu”, a mărturisit Antonia cu lacrimi în ochi pentru click.ro.

Alex Velea ar trebui să se întoarcă înainte de Crăciun de pe “Drumul Comorilor”, care se filmează în Filipine şi Taiwan dacă va rezista până la finalul competiţiei “Asia Express”.