Antonia a renunțat la bustiera de după operație! Cum arată sânii vedetei, după ce și-a pus silicoane

Publicat: 17/02/2020 | 11:15

În urmă cu 2 săptămâni, Antonia își anunța fanii că nu poate onora unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. La momentul respectiv, artista nu a oferit prea multe detalii, dar peste numai câteva zile le-a spus fanilor săi adevărul: și-a pus silicoane!

Și cum știm cu toții că perioada de recuperare după o astfel de intervenție este una destul de durerosă și îndelungată, Antonia a trebuit să țină cont de câteva reguli, pentru a-și grăbi vindecarea. Una dintre cele mai importante reguli este aceea că o femeie, atunci când își pune silicoane, trebuie să poarte, pentru câteva zile, o bustieră specială care are rolul de a ține sânii fix așa cum trebuie să rămână, în forma lor finală.

Se pare că Antonia a scăpat de bustiera necesară în perioada recuperării, iar pe contul său de Instagram, iubita lui Alex Velea a postat o fotografie tare sexy, în care își etalează mândră noul bust! Îmbrăcată într-un top mulat și gri, destul de decoltat, dar acoperită cu un hanorac larg și alb, Antonia a făcut furori cu imaginea postată pe rețeaua de socializare și toată lumea a putut să vadă cât de bine arată sânii cântăreței, după ce și-a pus silicoane.

După mai multe zile în care nu oferise explicații cu privire la intervenția estetică pe care o făcuse, Antonia a dat cărțile pe față și, acum o săptămână, le-a spus tuturor că a decis să-și pună silicoane și se simte foarte bine în pielea ei.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul său de Instagram.