Antonia a recunoscut totul! A ajuns pe mâna medicilor și s-a operat la sâni: „Totul este în regulă, sunt foarte fericită”

Publicat: 05/02/2020 | 14:00

După ce a anunțat că își anulează un concert, Antonia nu a vrut să dea prea multe detalii cu privire la acest aspect. Cu toate acestea, artista a mărturisit că a fost operată de urgență, iar abia acum a spus adevărul despre intervenția chirurgicală. 

Motivul pentru care Antonia a ajuns pe mâna medicilor este unul simplu: artista a fost operată la sâni și a povestit totul despre cele întâmplate. De asemenea, Antonia nu a uitat să specifice faptul că se simte bine, e foarte fericită și nu are nevoie de părerile nimănui cu privire la intervenția chirurgicală pe care a ales să o facă. Pe Instagramul său, iubita lui Alex Velea a simțit nevoia să se deschidă în fața celor care o urmăresc.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

Și-a anulat concertul și nu a oferit alte informații

Acum o săptămână, Antonia a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că nu poate onora un concert. De asemenea, artista a povestit că a trebuit să se opereze de urgență.

„Regret că nu ma pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!” spunea Antonia, la momentul respectiv.