Antonia a recunoscut! Cum se înțelege cântăreața cu mama lui Alex Velea, de fapt: „Este o…”

Publicat: 08/06/2020 | 18:59

În timp ce alte cupluri celebre din lumea mondenă autohtonă își spun adio și pornesc pe drumuri separate – vezi cazurile ”George Burcea – Andreea Bălan” sau ”Lidia Buble – Răzvan Simion” – Antonia și Alex Velea merg mai departe, pe aceleași coordonate sentimentale.

De-a lungul timpului, firește, au existat și sceptici care au ”prezis” că Velea și Antonia nu vor rămâne împreună, numai că realitatea i-a contrazis. Mai mult, cei doi rămân în centrul atenției, nu numai relația dintre ei fiind pusă ”sub lupă” și atent monitorizată de fani, ci și – de pildă – relația pe care o are frumoasa Antonia cu… mama lui Velea.

Ei bine, nimeni nu mai trebuie să lanseze diverse presupuneri, pentru că însăși Antonia a transmis un mesaj ferm. Se înțelege excelent cu ”soacra” sa, o iubește foarte mult și chiar și-ar dori să plece, împreună, într-o vacanță.

”Foarte bine, ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!”, mărturisește Antonia, potrivit viva.ro. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA ȘI ALEX VELEA S-AU MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ! CUM ARATĂ DORMITORUL CELOR DOI. “COZY, INTIM, UN SPAȚIU ÎN CARE…”)

Antonia și Alex Velea ar fi dorit să facă și nunta anul acesta

Antonia și Alex Velea își doreau să se căsătorească în vara acestui an, însă acum planurile le-au fost date peste cap. Cei doi artiști își doresc și să-și boteze copiii pe care îi au împreună, Akim și Dominic.

Ar fi dorit o nuntă discretă, desfășurată chiar în același timp cu botezul celor doi copii, numai că șansele ca un astfel de eveniment fericit să se petreacă anul anul acesta au devenit infime.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro. (VEZI ȘI AICI: CINE ESTE ANDREEA RAMONA, IUBITA LUI VINCENZO CASTELLANO, FOSTUL SOȚ AL ANTONIEI. ESTE BRUNETA ÎNSĂRCINATĂ?)