Antonia a reacționat, după ce a fost pusă la zid: ”Sunteți prea frustrați!”

Publicat: 09/01/2021 | 16:57

Antonia și Alex Velea au fost judecați, după scandalul în care fuseseră implicați. Asta după ce Lino Golden și Mario Fresh au decis să rupă prietenia care-i lega.

În ultima perioadă Antonia și Alex Velea au fost implicați într-un scandal de prmporții, iar de acum replicile au început să curgă de la zi la asta, asta după ce Lino Golden, dar și Mario Fresh au decis să rupă orice legătură cu artistul care i-a făcut consacrați, după ce au mărturisit că nu se mai regăsesc cu stilul lui muzical! (CITEȘTE ȘI: NUNTA ANULUI 2021: ANTONIA ȘI ALEX VELEA VOR AJUNGE, ÎN SFÂRȘIT, LA ALTAR)

Antonia a reacționat, după ce a fost pusă la zid: ”Sunteți prea frustrați!”

Antonia, iubita lui Alex Velea, a revenit  cu un mesaj tranșant pentru toți cei care îi judecă! Asta după ce lansase, pe Instagram, un mesaj tranșant și dur pentru toți care care o judecă pe ea, pe Alex Velea, dar și pe cei care au decis să abordeze un alt stil muzical, cel apropiat de manele! Pe Insta Story a publicat postarea dură prin care le spune tuturor că sunt niște frustrați și că doar comentează, însă fără a face ceva în acest sens! ”Sunteți prea frustrați, pardon, prea adevărați pentru unii dintre noi. Aia e, n-avem ce să facem, aștia suntem noi, niște maneliști…”, a fost mesajul Antoniei. (NU RATA: CUM S-A „RĂZBUNAT” ANTONIA PE SĂPTĂMÂNILE DE IZOLARE. IUBITA LUI ALEX VELEA A IEȘIT LA NUBA CU PRIETENII, ȘI-A FĂCUT SELFIURI, DAR A „SCĂPAT” ȘI UN GEST OBSCEN)

Anul trecut, timp de câteva zile, Lino a aruncat cuvinte grele la adresa lui Alex Velea, iar iubitul Antoniei i-a răspuns. Într-un video, el i-a amintit că a încercat mereu să-l protejeze și să-l apare. ”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme” , a scris atunci Alex Velea.