Antonia a răbufnit pe Internet! Cine a dezamăgit-o pe artistă: ” De câte ori îmi spun să nu mai…”

Publicat: 01/03/2020 | 19:21

Antonia a răbufnit pe Internet! Artista le-a mărturisit fanilor că este extrem de dezamăgită de unele persoane din viața ei.

Fără doar și poate, Antonia se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră înfloritoare, o familie minunată și trei copii care îi aduc bucurii zi de zi. Totuși, există și unele situații neplăcute cu care se confruntă artista.

Antonia este extrem de dezamăgită de unele persoane din viața ei, pe care le considera apropiate. Cântăreața le-a mărturisit fanilor cât de greu este să fii binecuvântat cu persoane de încredere, pe care să le numești ”prieteni”. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ ÎN CLIPUL CELEI MAI NOI PIESE, “LIE I TELL MYSELF”! ARTISTA ARE DREADURI, IAR VERSURILE MELODIEI TRANSMIT UN VIBE BUN)

„Prieteni la mișto doar! Ne prefacem. De câte ori îmi spun să nu mai încerc să forțez o prietenie, de câte ori îmi spun să încetez să caut eu lumea, ei nu mă caută deloc. Este clar că oamenii respectivi nu te consideră „prieten”. Trebuie să accept odată că au chimie mai bună cu alți oameni!”

Antonia și-a operat din nou bustul

Acum ceva timp, Antonia și-a anunțat fanii că anulează unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Câteva zile mai târziu, artista le-a dezvăluit tuturor că s-a operat la sâni pentru a doua oară și se simte extrem de bine. Cu toate acestea, nimeni nu a înțeles motivul intervenției chirurgicale.

După ce a fost întrebată în repetate rânduri de ce a ales să se opereze din nou la sâni, Antonia a spus lucrurilor pe nume! (VEZI ȘI: ANTONIA, 10 DEZVĂLUIRI INCITANTE DESPRE VIAȚA EI SEXUALĂ! A MĂRTURISIT UNA DINTRE POZIȚIILE PREFERATE DIN TIMPUL PARTIDELOR DE AMOR: “MAMĂ, CE NOROC PE VELEA, MĂ!”)

”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia pentru Click!