Antonia a publicat un clip cu Cristina Pucean, în timp ce dansează pe noua melodie a lui Alex Velea

Publicat: 04/03/2020 | 17:30

Antonia a publicat un clip în care Cristina Pucean apare în timp ce dansează pe una dintre melodiile pe care Alex Velea a lansat-o alături de alți patru artiști: BlvckMatias, Jo Klass, Rashid și Mario Fresh. Carismatica artistă a fost plăcut surprinsă de felul în care celebra dansatoare și-a unduit trupul de zeiță pe ritmul muzicii făcută de membrii de la Golden Gang.

Citește și: Antonia a răbufnit pe Internet! Cine a dezamăgit-o pe artistă: “De câte ori îmi spun să nu mai…”

Antonia, clip cu Cristina Pucean în timp ce dansează pe noua melodie a lui Alex Velea

Recent, Cristina Pucean a făcut un TikTok în timp ce se auzea melodia “Viteză Ferrari”, scoasă de BlvckMatias, Jo Klass, Alex Velea, Rashid, Mario Fresh. Cunoscuta dansatoare i-a etichetat pe Antonia și iubitul ei… iar cântăreața a distribuit clipul pe Instagram Stories. După cum puteți vedea în video-ul articolului, artista are mișcări senzaționale, care îi înnebunesc pe bărbați instant. Din păcate, atunci când partenera lui Alex Velea a postat filmarea, ea a uitat să lase sunetul, motiv pentru care versurile piesei nu se aud… Însă… le puteți asculta imediat ce dați play la videoclipul de mai jos.

Citește și: Antonia, transformare spectaculoasă în clipul celei mai noi piese, “Lie I Tell Myself”! Artista are dreaduri, iar versurile melodiei transmit un vibe bun

Vă reamintim că, în timpul scandalului lui Alex Velea cu Abi Talent, Cristina Pucean i-a luat apărarea celebrului cântăreț.

Citește și: Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor, atacată dur după reprezentația de la “Românii au Talent”. “S-au săturat lăutarii de ea și…”

Citește și: Gina Pistol o să turbeze! Ce a zis Smiley despre sânii Cristina Pucean, după ce a văzut-o pe dansatoarea preferată a lui Florin Salam la Românii au Talent de la Pro TV