Antonia a oferit imaginile zilei! Îmbrăcată doar într-un costum de baie mic, artista s-a unduit în nisip și…FOTO

Publicat: 04/08/2020 | 19:57

Așa cum și-a obișnuit, Antonia postează des pe rețelele sociale fotografii în care apare în costum de baie sau în ținute care-i pun în evidență silueta. Dar, de data aceasta, a venit rândul lui Alex Velea să se mândrească cu soția sa.

Recent, cei doi s-au bucurat de o mică vacanță la plajă. Iubitul ei a profitat de moment și a pozat-o pe Antonia în cele mai sexy ipostaze. Așa cum se înțelege și din imagini, zilele trecute, cei soi artiști împreună cu copiii lor au mers în Italia să o viziteze pe Maya.

Trecuseră cinci luni de când nu s-au mai văzut și s-au bucurat de puținele momente pe care le-au avut la dispoziție. (Citește și: FOTO | Antonia, selfie în costum de baie! Cum s-a pozat iubita lui Velea)

Cel mai frumos gest

Pentru a marca evenimentul într-un mod special, Antonia și Maya au decis să facă ceva ieșit din comun: două tatuaje identice. Este vorba despre două desene temporare care se vor șterge în câteva zile, căci Maya este prea tânără pentru a-și imprima pe piele ceva permanent. ”

Tatuaje temporare” , a scris Antonia pe contul de socializare, în dreptul fotografiei pe care a încărcat-o pe pagina personală a unui cont de socializare pentru a împărtăși momentul cu prietenii virtuali care îi urmăresc activitatea din mediul online.

A vorbit despre fiica sa

Antonia a vorbit despre dorința de a fi aproape de fiica ei. „Viaţa nu este chiar aşa cum am plănuit-o, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, şi faptul că nu te-am putut avea alături de mine a fost foarte dificil pentru mine, dar îţi promit că voi face tot ce pot să fiu cea mai bună mamă şi un adevărat model pentru tine, şi fac tot posibilul ca să fim împreună.

Nu rata: Antonia, poză de colecție cu cei trei copii! Anunțul pe care l-a făcut cu lacrimi în ochi

Se va întâmpla asta… 7 ani de iubire pură, şi mulţi alţii. La mulţi ani, Prinţesă”, a fost mesajul pe care artista i l-a transmis fiicei sale atunci când aceasta a împlinit șapte ani.